CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
pomidorek pisze:Nie przesadzajmy, musiałby mieć codziennie kilka orgazmów, aby jakoś znacząco wpłynąć na poziom prolaktyny.CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
W ogóle, o ile wydaje mi się, że dawka B6 jest spoko, to 400 C nie za mało?
Przykładowo - Castagnus, w 1 tabletce 45mg Niepokalanka, ile tabletek dziennie miałbym brać i przez jaki okres czasu?
Czy jednak nie warto zawracać sobie tym głowy i postawić na leki syntetyczne?
Czytalem, ze jednym ze skutkow ubocznych stosowania takich dawek tej witaminki jest neuropatia obwodowa, ale w.w. stan?
Chcialbym dac temu jeszcze jedna szanse, jednakze uprzednio wolalem wrzucic tu post, moze tez ktos tak mial. Albo ktos madry wie OCEBE... :?:
Ja sam biore witamine b6 od poczatku lipca co dzien 300mg i same pozytywy
Tak wysokie dawki zwiekszaja przede wszystkim DOPAMINE!!!/Testosteron oraz w mniejszej ilosci gaba-a i serotonine w zaleznosci jaki pokarm bedziesz aktualnie zjadal z b6 jak bialko to ofc Dopamina jak wegle to serotonina
Chilli mam to laczyc z bialkiem. Nie z weglami, bo wyzwala sie serotonina, a co za tym idzie -> zamulka/sennosc? Bede mial czas, to pogrzebie o tym w googlach.
Troche to dziwne, ale po dluzszym namysle calkiem prawdopodobne. Pamietam, ze nie dbalem o to z czym dokladnie to jadlem, wiec nie wykluczone, ze czesciej jadlem b6 z weglami. I to by tlumaczylo wszystko.
Z ta neuropatia, wiadomo, niepotrzebnie strasza. Ciekawi mnie czy rownolegle irracjonalnie strasza przed stosowaniem duzych dawek wit C - bo niby, kamieni w nerkach mozna dostac, lol.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.