CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
pomidorek pisze:Nie przesadzajmy, musiałby mieć codziennie kilka orgazmów, aby jakoś znacząco wpłynąć na poziom prolaktyny.CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
W ogóle, o ile wydaje mi się, że dawka B6 jest spoko, to 400 C nie za mało?
Przykładowo - Castagnus, w 1 tabletce 45mg Niepokalanka, ile tabletek dziennie miałbym brać i przez jaki okres czasu?
Czy jednak nie warto zawracać sobie tym głowy i postawić na leki syntetyczne?
Czytalem, ze jednym ze skutkow ubocznych stosowania takich dawek tej witaminki jest neuropatia obwodowa, ale w.w. stan?
Chcialbym dac temu jeszcze jedna szanse, jednakze uprzednio wolalem wrzucic tu post, moze tez ktos tak mial. Albo ktos madry wie OCEBE... :?:
Ja sam biore witamine b6 od poczatku lipca co dzien 300mg i same pozytywy
Tak wysokie dawki zwiekszaja przede wszystkim DOPAMINE!!!/Testosteron oraz w mniejszej ilosci gaba-a i serotonine w zaleznosci jaki pokarm bedziesz aktualnie zjadal z b6 jak bialko to ofc Dopamina jak wegle to serotonina
Chilli mam to laczyc z bialkiem. Nie z weglami, bo wyzwala sie serotonina, a co za tym idzie -> zamulka/sennosc? Bede mial czas, to pogrzebie o tym w googlach.
Troche to dziwne, ale po dluzszym namysle calkiem prawdopodobne. Pamietam, ze nie dbalem o to z czym dokladnie to jadlem, wiec nie wykluczone, ze czesciej jadlem b6 z weglami. I to by tlumaczylo wszystko.
Z ta neuropatia, wiadomo, niepotrzebnie strasza. Ciekawi mnie czy rownolegle irracjonalnie strasza przed stosowaniem duzych dawek wit C - bo niby, kamieni w nerkach mozna dostac, lol.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.