CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
pomidorek pisze:Nie przesadzajmy, musiałby mieć codziennie kilka orgazmów, aby jakoś znacząco wpłynąć na poziom prolaktyny.CCLight pisze:Ad.2. Orgazmów.
W ogóle, o ile wydaje mi się, że dawka B6 jest spoko, to 400 C nie za mało?
Przykładowo - Castagnus, w 1 tabletce 45mg Niepokalanka, ile tabletek dziennie miałbym brać i przez jaki okres czasu?
Czy jednak nie warto zawracać sobie tym głowy i postawić na leki syntetyczne?
Czytalem, ze jednym ze skutkow ubocznych stosowania takich dawek tej witaminki jest neuropatia obwodowa, ale w.w. stan?
Chcialbym dac temu jeszcze jedna szanse, jednakze uprzednio wolalem wrzucic tu post, moze tez ktos tak mial. Albo ktos madry wie OCEBE... :?:
Ja sam biore witamine b6 od poczatku lipca co dzien 300mg i same pozytywy
Tak wysokie dawki zwiekszaja przede wszystkim DOPAMINE!!!/Testosteron oraz w mniejszej ilosci gaba-a i serotonine w zaleznosci jaki pokarm bedziesz aktualnie zjadal z b6 jak bialko to ofc Dopamina jak wegle to serotonina
Chilli mam to laczyc z bialkiem. Nie z weglami, bo wyzwala sie serotonina, a co za tym idzie -> zamulka/sennosc? Bede mial czas, to pogrzebie o tym w googlach.
Troche to dziwne, ale po dluzszym namysle calkiem prawdopodobne. Pamietam, ze nie dbalem o to z czym dokladnie to jadlem, wiec nie wykluczone, ze czesciej jadlem b6 z weglami. I to by tlumaczylo wszystko.
Z ta neuropatia, wiadomo, niepotrzebnie strasza. Ciekawi mnie czy rownolegle irracjonalnie strasza przed stosowaniem duzych dawek wit C - bo niby, kamieni w nerkach mozna dostac, lol.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.