13 listopada 2019Retrowirus pisze: Zależy czy masz apetyt. Łatwo jeść owoce. Zetrzyj se jabłka, jedz banany, pomarańcze, zrób koktajl. Ja uwielbiam owsianke z bakaliami na mleku! Jogurt spoko... Ogólnie normalna szama chyba że właśnie awersja do jedzienja po stimie
12 listopada 2019methuser pisze: A co np. z wypiciem odżywek białkowych typu mass gainer itp. w trakcie fazy albo na zejściu, gdy nie mam mozliwości
białka znów zawierają dużo laktozy i ogólnie są dość jałowe.
Zazwyczaj proporcje aminokwasów są dobrane pod pakerów czyli dużo tych anabolicznych - tzn zaburzone są proporcje aminokwasowe.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czy ten ryż z kurczakiem i napoje izitoniczne?
U niektorych wywolują objawy pozapiramidowe tj. Dysknezy, akatyzja.
Nawet po głupim alkoholu neuroleptyk potrafi tak spacyfikować ćpuna że mu się odechce wyskokòw.
Ja po narkotykach żle reaguje na usypianie kwetiapiną. Dyskinezy są przejebane .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A stetart ogólnie wszystko potrafibwywwrocic kurwa na lewą stronę. Nawet ONR by wywrocil.
"Rutyna to rzecz zgubna "
tylko ja mowie o zwale, a nie o przedawkowaniu, zeby nie bylo niejasnosci :D
A na ostry kaszel wywolany przedawkowaniem polecam syrop o nazwie Thiocodin.
Peroid
"Rutyna to rzecz zgubna "
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.