pare lat temu powiedziałbym ,że substancja nie warta uwagi,patrząc na dzisiejszy rynek RC ,najlepsza empatogenna substancja i przypominająca rewelacyjne 5-MAPB
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
plusem jest to,że nie zauważyłem większych skutków ubocznych niż po klasyku ,a wiadomo jak to bywa z analogami
BTW myślę wziąć to na festiwal tylko ta senność będzie mnie lekko denerwować. Jak myślicie mała ilość amph albo czegoś w tym stylu załatwi sprawę czy nie warto? Pytam, bo może ktoś robił taki miks z 5MAPB, a to jest naprawdę podobne. Ogólnie to ja 5MAPB zachwycony nie byłem, a sorty miałem dobre (wiadomka spoko, ale za czasów 3mmc to jednak zdecydowanie wolałem to drugie).
scalono - WRB
DO SCALENIA
Mam pytanie może ktoś porównać zapach 5-EAPB do MDMA? Jak myślicie policyjny pies wyczuje ten benzofuran?
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Sam peak trwa 2.5 h i jak najbardzziej mu nic nie brakuje, tylko na koniec tyle noradrenaliny jest uwalniane ze zglupiec idzie.
Podczas ladowania ciary na calych plecach. Trwa to okolo pol godziny.
Potem wjezdza czyste sero i trwa 2h. Nie ma sie ochoty ruszyc nawetr reka , kanapowy len.
Libido up, muzyka brzmi lepiej
potem po 2h czuc juz nor adrenaline, pojawiajaa sie poty i zaczyna sie zjazd. Bez benzo nie idzie usnac. Niestety nie mialem w zanadrzu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dojapnie załadowałem 200 mg i to już był koniec testów 1g. Sniffem jak sie bierze to duzo wiecej dopy.
Warto spróbować.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
od lat kompedium wiedzy o furanach
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... .13128/pdf
Duzo wiecej publikacji masz tutaj:
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bom ... 24-60.html
Na razie w tym jest chaos, ale jak poprosisz Artuto o opis tego czy owego to cos sie na pewno znajdzie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.