ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Jak dla mnie to 5-MAPB jest chujowe. Kilka godzin miłego stanu, a potem bardzo nieprzyjemny zjazd, bóle głowy, brzucha, nudności i sraczka przez resztę dnia. Jadłem kilka razy w dawkach 100-150mg, różne sorty i za każdym razem czułem się po tym po prostu struty. Już te starsze 5/6-APB były łagodniejsze pod tym względem, ale i tak nic nie umywa się do MDMA.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
ja i znajomi nie mielismy ani jednego z opisanych cie symptomow
  • 376 / 6 / 0
Dlaczego walicie takie mikroskopijne ilosci piatki, mi solo moze zejsc sztuka lozno przez noc...
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 1 / 0
czy jak dziś zjem ok, 100 mg to jutro bede mogl zjesc psychodelik typu homet albo allad ?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
dinarius pisze:
Dlaczego walicie takie mikroskopijne ilosci piatki, mi solo moze zejsc sztuka lozno przez noc...
Pewnie dlatego, że nie mają tolerancji, nie chcą mieć urwanego filmu, dostać ZS albo nawet gorzej...
mietowy2 pisze:
czy jak dziś zjem ok, 100 mg to jutro bede mogl zjesc psychodelik typu homet albo allad ?
Będziesz mógł, ale sajko zadziała słabiej.
  • 124 / 6 / 0
moge doprawić do 95mg 5m, 20-25mg etylofenidatu?
  • 184 / 1 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: rand »
Tak, polecam wręcz, tylko laduj po tym jak ci 5m już wejdzie
  • 142 / 7 / 0
można zarzucić 5 będąc po flubromazepamie?
  • 3363 / 356 / 0
Mozna ale raczej nie klepnie lub klepnie slabo.
  • 142 / 7 / 0
a gdyby zarzucić tak 300mg? ZS po tym by nie wystąpił, mam jeszcze EPH więc mogę go dołączyć do mixy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.