Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
07 listopada 2017Boniek23 pisze:
Witam mam dwie pigułki koloru bordowe jeden z logo VW z drugiej strony R oraz Pablo Escobar a z drugiej strony podobizna jego twarzy. Ktoś coś o nich wie?
Wielkopolskie haha?
Vw kiepskie, escobary kozackie
  • 291 / 7 / 0
Te redbulle zielone to okrągłe czy prostokątne? jak chodzi o kolor zielony to jadłem tylko okrągłe i moc w bardzo pozytywnym znaczeniu zaczynałem od połówki i po połowie już było bardzo dobrze 200 siedzi tam oczywiście jak to te same najlepiej jak byś fote wstawił pozdro
  • 123 / 7 / 0
@up
Jak to do mnie to kwadratowe. Jadłem je już kilka razy i ich działanie określam jako.. dziwne. Raczej nie jest to MDMA. Faza troche przypomina zapalenie mj po fecie. Piguła działa falowo. Wchodzi na 20 minut, schodzi i potem znowu wraca faza. Fazka raczej kanapowa, zamulająca brakuje tej euforii typowej dla eMki.

edit.
Teraz zobaczyłem, że skajaa. pytał o te piguły. Ode mnie taka rada, jeżeli są u ciebie dostępne inne guziki to pierdol te redbulle, a jak nie to możesz spróbować ale tylko po niskiej cenie. (o ile są to kwadratowe redbulle)
  • 119 / 4 / 0
Rolexy niebieskie
Bugatti błękitne

Kupione dzisiaj kujawsko-pomorskie

Ktos jest w stanie powiedzieć czy warto? Oraz ile tam emki może siedzieć. Te bugatti malutkie więc wnioskuję że nie dużo
  • 94 / 8 / 0
09 listopada 2017Niezidentyfikowany pisze:

Bugatti błękitne
widzialem zdjecie ze snapa od kogos tu w temacie, dodam dwa grosze
//to sa tylko spekulacje// jadlem niebieskie bugatti w anglii w 2015 (wiem, zaden wyznacznik) ale byly takie same, tylko "ladne", naprawde ladne. te twoje niby nie sa zle, ale mam dziwne przeczucie - u nas byly serduszka czerwone dokladnie o takim ksztalcie, innym kolorze bindera ale one sa do siebie bardzo podobne. jakby to byl taki binder tylko inny kolor. tamte byly brzydkie i przy tych tez mam wrazenie ze nie dorownuja ladnym prasom. w tamych siedzialo CMC fyi
  • 1387 / 5 / 0
Hej, szukam info, ale nie mogę nic nigdzie znaleźć. Poszukuje info nt. niebieskich heinekenów latających po Śląsku przed wakacjami. Prawdopodobnie nie były na emce, tylko na jakimś sajko. Ktoś coś wie i podpowie?
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 102 / 6 / 0
Buggatti jadłam ale czerwone, pare miesiący temu
małe czerwone (może bardziej nawet różowe) kółka
zarzucalam 1,5 i szczerze było słabo, to był mój początek z pixami i nie zrobiły wtedy one na mnie dobrego wrażenia
nie wzięłabym ich znowu bo są po prostu słabe
może teraz się coś zmieniło
  • 1 / / 0
Hej, poszukuje jakichkolwiek info o okrągłych ciemnoróżowych Playboyach, które latają teraz po Krakowie, ktoś testował? Emka czy jakiś syf ? z gory dzięki za info ;) ps. zastanawiam sie czy brac je na impreze czy są bardziej zamulające :-D
  • 291 / 7 / 0
U mnie redbulle prostokątne tylko niebieskie latały i dobre na emce max do 200 ale za to redbulle okrągłe zielone i różowe kosy w chuj ponad 200 jak nic w pl celował bym właśnie w okrągłe bo słyszałem że też latają pozdro
  • 15 / 4 / 0
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
Zablokowany
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.