Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
To samo pytanie w kwestii pomarańczowych roleksów z Wawy. Ktoś obczajał i wie może na czym są?
19 stycznia 2017januszwybitny pisze: Moze ktos zmierzyc jakims miernikiem czy czyms te truskawki czerwonawe ? Bo nie chce mi sie wierzyc ze to MDMA, mi to rozpierdala mozg na 1000 czesci i potem go trzeba tydzien zbierac tak moge to opisac
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
18 stycznia 2017bulldog3 pisze: a nie jakimś innym pseudo ścierwem typu 2-cb
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
http://pillreports.net/index.php?page=d ... l&id=36291
19 stycznia 2017januszwybitny pisze: Moze ktos zmierzyc jakims miernikiem czy czyms te truskawki czerwonawe ? Bo nie chce mi sie wierzyc ze to MDMA, mi to rozpierdala mozg na 1000 czesci i potem go trzeba tydzien zbierac tak moge to opisac
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.