Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 7 / 0
I jak?

Scalono. | Marlboro

Analogicznie do 4mec powinna byc kosa. Czekam niecierpliwie.

Moge byc nawet jednym z pierwszych testerow.

Jest to juz gdzies?.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
3-MEC to gówno niesamowite, to zupełnie nowy poziom dna. Kupiłem to kiedyś z ogłoszeń24, przyjechał taki starszy Sebix samochodem i ja do ostatniej chwili byłem pewny że to 3-MMC. Wychodząc z samochodu zapytałem czy to na pewno 3-MMC a ten powiedział że nie że to legalny zamiennik 3-MEC..

Takiego chemicznego dna to ja dawno nie widziałem. To nawet nie jest imitacja ketonu, to imitacja imitacji analogu gówna.

Działa w ten sposób że przez 15minut wydaje sie że sie rozkręca i masz wrażenie że już zaraz zacznie działać a potem przez 4-5godzin masz zjeba jak po chlorowco-ketonach. Najzabawniejsze jest to że o ile przy standardowych ketonach dorzutki poprawiają stan to tutaj dorzutki powiększają tylko zatrucie. Brałem to z dziewczyną, obydwoje pierwszy raz, obydwoje chcieliśmy urozmaicić sobie dzień - i urozmaiciliśmy - i ja i ona mieliśmy do wieczora oznaki ciężkiego chemicznego zatrucia xD
  • 110 / 5 / 0
Anon pisze:
3-MEC to gówno niesamowite, to zupełnie nowy poziom dna. Kupiłem to kiedyś z ogłoszeń24, przyjechał taki starszy Sebix samochodem i ja do ostatniej chwili byłem pewny że to 3-MMC. Wychodząc z samochodu zapytałem czy to na pewno 3-MMC a ten powiedział że nie że to legalny zamiennik 3-MEC..

Takiego chemicznego dna to ja dawno nie widziałem. To nawet nie jest imitacja ketonu, to imitacja imitacji analogu gówna.

Działa w ten sposób że przez 15minut wydaje sie że sie rozkręca i masz wrażenie że już zaraz zacznie działać a potem przez 4-5godzin masz zjeba jak po chlorowco-ketonach. Najzabawniejsze jest to że o ile przy standardowych ketonach dorzutki poprawiają stan to tutaj dorzutki powiększają tylko zatrucie. Brałem to z dziewczyną, obydwoje pierwszy raz, obydwoje chcieliśmy urozmaicić sobie dzień - i urozmaiciliśmy - i ja i ona mieliśmy do wieczora oznaki ciężkiego chemicznego zatrucia xD
a skąd niby masz pewność że to było 3-MEC ?? Sebix ci powiedział, a Ty mu wierzysz na słowo . Proszę Cię :)
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Jakby kłamał to powiedziałby nazwe kompletnie niszowej substancji czy znanej i popularnej?
  • 122 / 7 / 0
Nie, mógł po prostu chcieć cię wyjebać.
Wziąłeś to pod uwagę?
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
Że niby taki żartowniś? Po co miałby mówić nazwę substancji która jest niepopularna. To jest ten słynny marketing?
  • 1676 / 106 / 0
pisano o tym.
Ludzie mieli sample kosy.
Jak sie pojawilo to lipa.
Teraz niby dobre sorty lataja.
Anon jak kupujesz jakies pasci to sie nie dziw.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5140 / 894 / 0
wizz jak testy, ?aktywne to?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1342 / 48 / 0
W sumie jeśli róznice między tym, a 4-MEC byłyby na podobnym poziomie jakościowym jak między 4-MMC, a 3-MMC to zapowiada się całkiem dobry keton. Tylko czy ktoś miał sprawdzony sort, a nie jakąś padake od gówno-vendora?
SESH
  • 15 / 6 / 0
Ta padaka to bialo bezowy krysztal? Bo mialem skosztowac ale na opinie czekam :scared:
:zzz:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.