Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
pletzturra pisze:ale tutaj panowie są raczej zniewieściałymi prawiczkami
Mów do mnie... Jeszcze... Za taką rozmową
tęskniłem lata... Każde Twe słowo
słodkie u mnie wywołuje dreszcze...
Mów do mnie... Jeszcze...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Nie rozumieees zamysłu :P To to nie autoregresja, nawet nie liryka. To jest studium XD
Słowa nie mają woalować, ale wytopywac znaczenia na swiatło.
Uroboros pisze:No kurwa, podbijam Goethego. Usunąć je definitywnie. Co tu się odkurwia, gimbusy się gieblem nakurwiły.
Polecam Juliana Przybosia ;-) Cieśle np.
Uroboros pisze:pletzturra pisze:ale tutaj panowie są raczej zniewieściałymi prawiczkami.
Ale też kpina to skapa miłość z nienauczonych pragnień :hug:
No, szczęście dla wszystkich i niech nikt nie odejdzie skrzywdzony :D
Uroboros pisze:pletzturra pisze:ale tutaj panowie są raczej zniewieściałymi prawiczkami.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.