Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Miśki, co będzie lepsze do seksualnego maratonu 3cmc czy klefedron?
  • 158 / 45 / 0
@domzal83 Moim zdaniem 3-CMC niezależnie od tego, co rozumiesz pod pojęciem seksualnego maratonu, choć jak ma być romantyczniej i z bliską osobą to 4-CMC jest z pewnością warte rozważenia.
  • 21 / 11 / 0
@domzal83 4cmc możesz ale działa za krótko żeby poruchać, czy zwalić za szybko bania mija dlatego weź 3cmc i siur staje normalnie i da się pobawić zanim faza zejdzie szczególnie na początku zabawy potem każda kreska może działać trochę krócej ale z taką sama mocą, pobieraj temat tam gdzie ja a sie nie zawiedziesz na mocy napewno pozdrówka.
Uwaga! Użytkownik FanPabloEscobar jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 55 / 0
Panie Fanie priv proszę ze sprawdzonym gościem co umie latać;).

I się zgodzę również że 4cmc jest bliższe MDMA niźli 3mmc więc 3cmc może być git do ruchania/walenia jeżeli nie ma na ogar 3mmc.
  • 59 / 3 / 0
Też tak mi się wydaje że 4-CMC bliżej do MDMA (ale MDMA nigdy nie jadłem to ciężko mi się wypowiedzieć) z pewnością sporo jest tam serotoniny. Na niesprany beret bieda ketonami to 4-CMC działa dobre 2 godziny sniffem. I to też zależy od kogo to będzie to różnie one działają.
Co powoduje że właśnie klefedron jest aż tak popularny u nas? Łatwość syntezy?
  • 199 / 16 / 0
Dobry Klef jest mega fajny. Spektrum działania to jakis kosmos. Najlepiej jest oralem przyjac powiedzmy te 200-300mg i dopieprzyć w nosa porządną lajne jak tylko czujemy że oral zaczyna działać. Wtedy oferujemy sobie szczyt możliwości dzialania tej substancji. Żadne same orale ani samo sniffowanie nie da tego co oral + sniff. Wiem z doświadczenia. Zanim się o tym przekonałem musiało minąć troche czasu bo wcześniej albo tylko sniffowałem cały temat albo oralem żarłem. Raz jak zapodałem oral i tak po okolo niecałej godzince postanowiłem dorzucić porządną lajne do pieca to u hu huuu. Kosmos wczytał się niesamowity. Obraz skakał chyba minimum godzine co było dla mnie jakimś rekordem i niebywałym doznaniem. Latał tak długo że już zastanawiałem się kiedy przestanie 👽 ale i tak MDMA czy Extasy cenie wyżej od 4CMC.
Fatal Error.
  • 59 / 3 / 0
@yakubu86 każdy ceni właśnie wyżej MDMA niż 4-CMC ale czytałem że MDMA ma dziwny, ciężki wjazd? Nie zauważyłem tego przy 4-CMC.
  • 955 / 174 / 0
Walić klefa do nosa to marnacja towaru nic więcej.Sniff to jest tylko namiastka tego co daje ta substancja oral.No chyba że walimy bombkę i tak jak kolega wyżej napisał gdy zaczyna wjeżdżać to wtedy poprawić sniff i jest błogo.Niestety to nie 3cmc i długo na tym nie pociągniemy.Pierwsze 2-3 wrzuty a potem robi się już mega słabło(działanie) i jedyne co czujemy to zawroty głowy i zmęczenie a dalej jadąc z tematem zaczynają się haluny i różne wkrętki.Z klefem jak z MDMA minimum miesiąc przerwy co spotkanie z tą substancją.
  • 59 / 3 / 0
@tajemniczy25 spotkałem się z dwoma "sortami" 4-CMC, każdy inaczej wyglądał i inaczej działał. Jeden był w krysztale, drugi w prochu/makro kryształkach jakby ktoś to nie do końca skruszył i wymieszał.
Nie jedna osoba pisała że różne mają działanie, czy "vendory" robią użytkowników w chuja?
  • 84 / 17 / 0
Nikt nam młodym durnym nie wytłumaczył,jak brać klefa. Waliło się to liniami,a rano depresja i myśli żeby się na torowisku rozłożyć. Pozostał rozwalony nos na pamiątkę i pewnie jakieś uszczerbki w mózgu,których na szczęście mocno nie odczuwam. To było z 6-7 lat temu. Ludzie dalej w to grają? Parafrazując klasyka "Czasy się zmieniają,a pan ciągle na stołach"
Jebem ti pičku materinu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.