Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Re: Pentedron
Post autor: snapitsu »
Chyba nie u każdego występuje. Mi po pencie raz krew z dłoni i stóp odpłynęła chyba bo miałem zimne jak cholera.
  • 95 / / 0
Post autor: GeorgeRipley »
vaerisu pisze:
W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja?
Bardzo możliwa. Poprzez podanie dłoni często jestem w stanie wyczuć czy mój znajomy jest pod wpływem jakiegoś środka.
  • 1472 / 197 / 0
Post autor: Tyler Durden »
lemonhokej1 pisze:
vaerisu pisze:
W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja?
Bardzo możliwa. Poprzez podanie dłoni często jestem w stanie wyczuć czy mój znajomy jest pod wpływem jakiegoś środka.
To akurat kiepski sposób, lepiej już patrzeć na tętno i temperaturę (przy podaniu dłoni), a przy okazji zachowanie. Sporo osób ma silnie zimne dłonie z natury (sam miałem tak przez szmat czasu i się dziwiłem czemu - a siedziałem w pokoju z silnie niebieskimi ścianami o niższej niż komfortowa temperaturze :P ).

Jak ja mam wazo to ją zbijam i wtedy też byś nie wyczuł, ale po temperaturze, tętnie i zachowaniu już na pewno (jeśli siedzisz w temacie, bo jeśli nie to nikt się nie zorientuje po mnie).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 246 / 11 / 0
Post autor: Zduty »
Czy zmniejszenie ilości spożywanej soli to przypadkiem niepierwsza rzecz zalecana ludziom z nadciśnieniem i innymi problemami układu krążenia? Już sam nie wiem, chyba wolałbym zrezygnować z nawodnienia na rzecz serducha, bo ono przeżywa zabawę z pentą bardziej niż reszta organizmu.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 95 / / 0
Tyler Durden pisze:
To akurat kiepski sposób
.
Dlatego napisałem mój znajomy. Często także ludzie pod wpływem mają lekko spocone dłonie.
  • 199 / 2 / 0
Post autor: Xavi »
Też macie wrażenie że pentedron ostatnim czasem się znacznie popsuł ? .. Kiedyś działał dosyć przyjemnie , stymulacja dodająca motywacji , przyjemna energia . Po przerobieniu 1g pudru miesiąc temu i wczoraj ok 0,2 g k stanu po pente nie mogę nazwać przyjemnym . To bardziej strucie niż faza . Może 1h przypływu euofori a potem długa nieprzyjemna bezproduktywna stymulacja i strucie . Dodatkowo okropny zjazd po sorcie sprzed pol roku to nawet zjazdu nie bylo tylko zawieszka i wylaczenie myslenia w miare szybki sen . No nie wiem albo ja po prostu nie mogę już zarzucać tych rc oprócz świetnie na mnie działającego 3mmc albo rzeczywiscie sie sort popsul . Odradzam no chyba ze ktos lubi takie ciezkie ,inwazyjne , wykrzywione fazy . Jak mi to jeszcze kiedyś przypadkiem wpadnie w łapy to albo dokarmie tym gołębie albo spróbuje zwaporyzować bo oral i sniff zbyt inwazyjne dla mnie .
  • 246 / 11 / 0
Post autor: Zduty »
Tyler Durden pisze:
Jak ja mam wazo to ją zbijam
Jak?

A co do jakości penty, to sam nie wiem, czy to rzeczywiście sort, czy może działa to podobnie jak dragi z innych rodzin, gdzie po pierwszych paru przyjęciach profil działania trochę się zmienia, z reguły na odrobinę mniej satysfakcjonujący.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 95 / / 0
Zduty pisze:
Jak?
kaptopryl
  • 130 / 1 / 0
Post autor: Czorny »
Zduty pisze:
Czy zmniejszenie ilości spożywanej soli to przypadkiem niepierwsza rzecz zalecana ludziom z nadciśnieniem i innymi problemami układu krążenia? Już sam nie wiem, chyba wolałbym zrezygnować z nawodnienia na rzecz serducha, bo ono przeżywa zabawę z pentą bardziej niż reszta organizmu.
Zapotrzebowanie na elektrolity na stimsach jest zwielokrotnione, dochodzi do hiponatremii, hipokaliemii, odwodnienia i czujesz się jak gówno. Zapodajesz KCl, NaCl (mieszankę tych soli znajdzieś chociażby w osiedlowycgh minimarketach) rozpuszczoone w butelce wody i nie ma praktycznie zwały. Do tego starasz się utrzymywać cukier na stałym pozioomie co jakiś czas zakąszając, popijając czymś z węglowodanami
  • 1472 / 197 / 0
Post autor: Tyler Durden »
Jest temat "Obniżanie ciśnienia na stymulantach", podałem tam sposoby obniżania ciśnienia i zbijania wazo.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.