Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
essen , moze subiektywnie z GBL 4-fmph dziala lepiej , ale niestety , jak chcesz odkryc potencjal siebie i tego zwiazku to nie widze opcji zeby to laczyc. Ja teraz odstawilem kodeine i czuje dzialanie lepszej jakosci ;).

A treningi , w tym wytrzymalosciowe to podstawa(jak jestes zdrowy).
  • 1784 / 30 / 0
tramadolol pisze:
essen pisze:
Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?

Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
Odwrotnie, troche jak w przypadku 2-oxo: O ile po 2-oxo nawet do tygodnia czułem "unikalny" efekt przeciwdepresyjny (nijak sie miał do antydepresantów), teoretycznie wydawał sie na stałe poprawic humor, ale mozliwe ze to subiektywne odczucie.
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Bugzer pisze:
Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
Wystarczy spełnić warunki:
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
---

potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.

dodam jeszcze, że mam też osobną samarkę 2g na własne potrzeby, wyświechtaną, porwaną, cały czas otwartą, z której pobierałem losowymi przedmiotami.
ba, nawet przy tej otwartej samarce nawilżacz powietrza chodził nie raz - nic a nic z działania nie ubyło.

ba, zdarzało się odsypać sb do kieliszka, nic a nic z działania nie ubyło

---

essen pisze:
Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + gbl działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.

Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?

---

jak to zostało samo 4-f-mph %-D
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 328 / 24 / 0
Jak to mówią, w życiu są i wzloty, i upadki. Ja zaliczyłem naprawdę długi i spory upadek, do tej pory ciężko mi się podnieść. Już zaczynam ogarniać, czekam na koniec września na sort. Nie ma co być pizdą, aż przykro mi się czyta moje dawne posty.
  • 1784 / 30 / 0
@marek1234

a napisz do mnie na pw jeszcze raz, bo tam o receptory coś ostatnio pytałes ^^
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
A jak wy , marek i faust oceniacie czas z 4-fmph?.

Marek , upadek? Co , jakies depresanty?.

Ja bardzo chwale tą substancje.
  • 432 / 31 / 0
Jaki mieliście najdłuższy ciąg na 4f MPH? Jak z tolerancją? Jakie przerwy? Jakieś skutki uboczne? Jakaś dodatkowa obstawa oprócz magnez, potas, sód, wapno? Ja jeszcze wit C dorzucam, jakąś multiwitamine. Zdarza się lecytyna, żeń szeń, gingko biloba, cholina, b complex i zielona herbata. Czasem guarana, kofeina, ale nie przepadam za takim miksem. Dieta to głównie wędliny, ser biały, jajka, pieczywo różne, ale dobrej jakości, warzywa na śniadania i kolację. Obiady przeważnie kurczak, ryż, warzywa, nie non stop oczywiście. Drugie śniadania i podwieczorki to owoce, jogurty, musli itp. Coś pozmieniać, dodać, odjąć?
Edit: jeszcze jedno pytanie. Czy to prawda, że amfetaminy zmniejszają tolerancję na fenidaty i czy działa to w drugą stronę?
  • 1817 / 109 / 0
Mam podobna dietę. ;) Dlaczego niby amfetaminy miałyby zmniejszać tolerancję na fenidaty? Ja raczej takiego zjawiska nie zaobserwowałem u Siebie. Wydaje mi się że na odwrót tez raczej to nie działa. Jak już to ogólnie branie jakichkolwiek stymulantów jedynie zwiększa tolerancję na wszystko, ale też nie w jakiś dramatyczny sposób. Oczywiście jak się normalnie ćpa, w miarę od czasu do czasu.
  • 858 / 290 / 0
NDRI hamują działanie transporterów białkowych monoamin (powodując ich upregulację) a amfetaminy przyśpieszają i odwracają kierunek wychwytu (powodując ich downregulację). W dawkach "do pracy / nauki" tolerancja na receptorach nie wyrabia się w ogóle albo bardzo słabo (gdyby się wyrabiała to po odstawieniu powodowałoby to masakryczną trudnozaleczalną anhedonie i wzrost tolerki krzyżowej ze wszystkimi spidami - tak się dzieje w dużych dawkach). Tolerka w przypadki amfetamin wyrabia się jedynie na transporterach białkowych.
  • 1343 / 18 / 0
essen pisze:
Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
Obecnie - 7em
[Faust] pisze:
potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.
mógłbyś sie rozpisac na ten temat?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 401 / 21 / 0
Jako że to stymulant dosyć długo działający napewno nie jeden z was zauważył zmniejszenie wacka. Jak sobie z tym radzić (pytam poważnie)?
Jest to kwestia wyłacznie podwyższonego cisnienia czy jak?

W południe zapodaje dawke jednorazową a wieczorem chciałoby się coś podziałać z panią a tu taki przykry widok
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.