A treningi , w tym wytrzymalosciowe to podstawa(jak jestes zdrowy).
tramadolol pisze:Odwrotnie, troche jak w przypadku 2-oxo: O ile po 2-oxo nawet do tygodnia czułem "unikalny" efekt przeciwdepresyjny (nijak sie miał do antydepresantów), teoretycznie wydawał sie na stałe poprawic humor, ale mozliwe ze to subiektywne odczucie.essen pisze:Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?
Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Wystarczy spełnić warunki:Bugzer pisze:Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.
dodam jeszcze, że mam też osobną samarkę 2g na własne potrzeby, wyświechtaną, porwaną, cały czas otwartą, z której pobierałem losowymi przedmiotami.
ba, nawet przy tej otwartej samarce nawilżacz powietrza chodził nie raz - nic a nic z działania nie ubyło.
ba, zdarzało się odsypać sb do kieliszka, nic a nic z działania nie ubyło
---
essen pisze:Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + gbl działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.
Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
---
jak to zostało samo 4-f-mph
a napisz do mnie na pw jeszcze raz, bo tam o receptory coś ostatnio pytałes ^^
Marek , upadek? Co , jakies depresanty?.
Ja bardzo chwale tą substancje.
Edit: jeszcze jedno pytanie. Czy to prawda, że amfetaminy zmniejszają tolerancję na fenidaty i czy działa to w drugą stronę?
essen pisze:Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
[Faust] pisze:potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Jest to kwestia wyłacznie podwyższonego cisnienia czy jak?
W południe zapodaje dawke jednorazową a wieczorem chciałoby się coś podziałać z panią a tu taki przykry widok
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.