Wykańcza bardziej niż EPH?
Nawiążę jeszcze do tematu działania rekreacyjnego. Pamiętajcie, że IPH jest inhibitorem wychwytu zwrotnego głównie dopaminy, a nie jest releaserem czy agonistą. A to oznacza, że sam z siebie nie generuje sygnałów, a jedynie wzmacnia transmisję dopaminergiczną, wydłuża czas aktywacji. Inaczej - zadziała wtedy gdy jest impuls, ale sam tego impulsu nie wywoła. Cecha ta występowała również np. przy MDPV albo 5-API (które okazało się być MAOi) - niby nic i bardzo trzeźwo, a jak pojawiło się coś co wywołuje naturalnie euforię to uhuhuhu :)
Ale, znalazłem jedno zastosowanie, +15% do skilla grania w CS :v tylko wysrajcie się przed bo będzie musieli grę przerwać.
Efekty wapo:
- pierwsze 5 min: o kurwa, ja jebie, jest fajnie +nieogar
- nastepne 10 min: fajna dopaminowa euforia
-potem troche serducho mi zaczynalo napieprzac, ale akurat wszedl Klonazolam i sie uspokoilo
- mega cisnienie na dorzute z jednej strony, z drugiej przeryte gardlo wiec poszedl sniff
Sniff:
- dosc mocno wyczuwalna dopaminowa euforia
- zwiekszona motywacja, ale nie taka fetowa gdzie nawet sprzatanie jest spoko, tylko rzeczywiscie mam ochote porobic cos fajnego (a jednak siedze na forum ;P), ale z tym to prawdziwy test bedzie w poniedzialek przy pracy :).
scr pisze:@novaQ tylko na benzo uważaj, bo te substancje bardzo silnie uzależniają fizycznie.
Niedawno poszlo 1g IPH juz bez benzo, dawkowane podobnie - po prostu male krysztalki co ok. godzine (liczac ile mi z worka ubylo to srednio ok 10-20mg) jako uprzyjemniacz imprezy alkoholowej jak dla mnie jest swietnym uprzyjemniaczem, gdzies pomiedzy "wyjebaniem" a "alko na mnie nie dziala" ktore mam po amph. Z dostepnych dzis srodkow chyba jest u mnie na 1 miejscu (4FMA nie uzywalem a slyszalem od znajomka ze moze mi sie spodobac jeszcze bardziej w takich okolicznosciach) mimo "sporej"ceny - 1g uywany jako uprzyjemniacz spotkan towarzyskich (zakrapianych) wystarcza mi na niejedno takie spotkanie a nie mam zbyt duzego parcia na codzienne ladowanie.
Minusem albo i plusem - dla mnie w polaczeniu alko + IPH + clonazolam (gdy nie przegne z clonazolamem) jest szczerosc az do bolu, pies by do mnie podszedl i spytal co brales - pewnie bym powiedzial i chcial poczestowac
Ja wapo niestety odpuszczam, mimo ze bylem na nie strasznie napalony, ale smak zaczal mi strasznie przeszkadzac i mimo srogiej pizdy bardziej sie przejmuje tym, jakie to bylo niedobre.
Generalnie widze w tym stimie w chuj duzy potencjal dla osoby, jak ja. Bo jednoczesnie chce skonczyc ze sportowym nakurwianiem stimow, a z drugiej strony ciezko mi pozostac calkowicie trzezwym. IPH wiec idealnie nadaje sie jako roboczy stymulant do pracy/nauki, EPH poczatkowo sie sprawdzalo, ale potem tak czy siak walilem sciezki zycia przez co noadrenalina mnie wykanczala, a przy iph mi to nie grozi.
Przydalaby sie tylko nizsza cena :)
Czosnozord pisze:IPH wiec idealnie nadaje sie jako roboczy stymulant do pracy/nauki, eph poczatkowo sie sprawdzalo, ale potem tak czy siak walilem sciezki zycia przez co noadrenalina mnie wykanczala, a przy iph mi to nie grozi.
nie wiem ile tego chleje
ale ja raczej sniffek tak prawilnie koszulke soibe zrobie z nadrukiem NIE SPRZEDAWAC SPRZĘTU
ile hukles? i klona ile?
wiesz ze klona trzeba powoli podawać bo mozna zjechac? ;d
czosnku obus nie obudzil sie z bustą butelką po zolamie w nocniku bo domyslasz sie jakie są atrakcje
Na zewnątrz: totalnie wykręcony i naspidowany, niekontaktujący, całkowicie wkręcony w muzę (psytrance) i najbardziej energetycznie nakurwiający do beatu pod głośnikiem. Poza muzyką kompletnie zagubiony i aspołeczny.
Inside: Rozwala mnie energia, muzyka, skaczę, odczuwam wszystkie dźwięki i je odzwierciedlam w tańcu. Jest pięknie, ale sztucznie i bezdusznie. Wolę odosobnienie gdzie mogę swobodnie skakać i odlatywać i nikogo nie ma obok. Jak ktoś się pojawia to pojawiają się jakieś myśli i przestaję skupiać sie na muzyce. Od razu wychodzi fobia społeczna i bardzo doskwiera niedobór serotoniny. Pierwszy raz w życiu się tak czuję i nie mam żadnych oporów jeśli chodzi o muzykę. Natomiast jeśli chodzi o ludzi to jak już z kimś rozmawiam to ta osoba źle mnie odbiera i czuję się jeszcze bardziej zagubiony. Ale wystarczy powrócić na maina, zamknąć oczy i polecieć.
Co ciekawe - jak po IPH źrenice mam praktycznie w normie tak w klubie były totalnie rozjebane.
Nie zdziwię się, jeśli ludzie odebrali mnie jako wyćpanego odklejeńca - ale w sumie to mam to w dupie, bo nie poszedłem tam by gadać z ludźmi tylko by polecieć do muzy.
A pozory mylą - tak więc ciesz się chwilą.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".