czy 4f-MPH cos pomoze?czy jest jakikolwiek sens to zarzucac?
dodam ze lecze sie troche GBL pomaga ale na jakies 10-20min zamiast 1,5godz
ewentualnie jakas inna substancja?
Więc user 2 posty w górę jak tak zrobiłeś to raczej nie doooobra decyzja była.
1. Na pewno nie wrzucaj 4f jeśli czujesz, że Hex jeszcze działa (chodzi o działanie, nie o zwałę po zejściu)
2. Zjedz porządne śniadanie +suplementy (posiłek nie musi być obfity, raczej coś lekko strawnego, ważne, żeby uzupełnić składniki pokarmowe)
3. Dopiero wtedy mała dawka 4F (4-8 mg powinno być w sam raz na start)
4. Obserwujesz co się dzieje, jeśli nastąpi poprawa samopoczucia to po 3 h możesz zarzucić drugą dawkę fenidatu.
Na pewno się dowiesz, czy to się zgra, ta mała dawka fenidatu raczej nie narobi dodatkowych szkód, ale mimo wszystko, takie eksperymenty oczywiście tylko na własną odpowiedzialność, ja do nich nie namawiam, to organizm powinien ci podpowiedzieć, czy spróbowanie będzie dobrym pomysłem. U mnie to zadziałało pozytywnie, co nie znaczy, że tak będzie w każdym przypadku.
Co do 4f-MPH
15-20mg - poczekalem 30-60min brak efektow, ewentualnie na granicy placebo
potem dorzucalem mysle ze w 2,5 godz wyszlo jakies 120mg - efekt sie pojawil ale brz rewelacji, zrobilem co mialem zrobic to plus inna sprawa ze na odpierdol i dzisiaj musialem poprawiac
Podsumowujac osobiscie nie polecam odpowiednie podejscie psychiczne pewnie daloby taki sam o ile nie lepszy efekt a tak to bylo odkladanie czegos na pozniej czekajac na efekt srodka chemicznego.
Gorzej ze 4f posmyralo chyba pewne czesci cpunskiego mozgu i zachecilo do zarzucenia reszty hexenu ktory mialem... (to byl 3 dzien z rzedu) 100mg - efekt slaby, niby cos bylo czuc ale bardziej pojawilo sie zirytowanie ze po ccholere zarzucalem skoro nic nie czuje. Nie wiem skad pojawila sie mysl ze pewnie tolerka sie na tyle wyrobila ze i tak nie zadzaiala wiec w drugiej turze walnalem reszte jakies 300-350mg... Co oczywiscie wystrzelilo mnie w kosmos, jeden z mocniejszych tripow przez jakies 1-2 godz potem bardzo silna stymulacja. Co do cardio - o dziwo - puls i cisnienie podniesione ale nie za duzo, mialem pod reka captopril i wlasciwie dowolne benzao ale nie skorzystlaem.
Wczoraj szukajac recepty na swoje dolegliwosci mignelo mi info o chlorprotixenie. jAK dla mnie cudo - zarzucone kolo 2 w nocy - przy stumalcji ktora w normnalnych warunkaCH nie dawalaby usnac przez 12 godzin - uspil mnie w 20min, przespalem 9 godzin i nie wiem jakim cudem ale rano czulem sie calkiem dobrze.
a druga, że odczynniki będą za około 2/3 tyg i znowu będą legitne sorty na rynku
Chyba jeszcze nie mogą odnaleźć właściwych dostawców.
Ale zobaczymy, pożyjemy - może będzie tak jak chcemy ;)
wiadomo w końcu co w tym może siedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.