Stosowane dawki: 10...30 mg
chujec123 sniffem jakie ilosci i jaki efekt (do czego bys porównał? )
wszystkie te efekty ktore opisal SCR po "przedobrzeniu" mozna zlikwidować mocnymi benzo (rolki klon TZF klona RC) ktore są raczej wymagane do komfortowego stimowania przynajmniej dla mnie
Powód: Konieczna adnotacja
Powód: j/w
Interesuje mnie:
Dawkowanie?
Długość działania?
Profil działania?
Toksyczność?
Połączenie z alko, gblem?
Jakie ratio z kofi?
[zakaz dyskusji o źródłach]
Powód: j/w
Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg GBL). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.
Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.
W ten weekend testowałem substancję na kilkudniowej imprezie i tak jak podejrzewałem - jest zajebista :D
Dobrze miksuje się z alko, 3-MMC i 4-CMC. Średnio z MDMA (ale brałem drugiej nocy, tylko pobudziło psychoruchowo i dało efekt wyjebki na wszystko i nieogaru serotoninowego). Mix z 3-FA - mocno psychotyczny, radzę uważać z dawkowaniem, a po przesadzeniu klimat na bani bardzo podobny to alfa-psychozy.
Próbowały też inne osoby i też im się podobało. Dawkowanie 20-30mg.
[Faust] pisze:no już się rozpędziłem, już Ci wypisuje od a-z, jakieś dodatkowe życzenia xD
Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg gbl). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.
Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.
Po 3 dniach brania, minimalnych dawek 2,3x20 mg stwierdzam że substancja faktycznie paranojogenna oczywiście bez szaleństw ale w takich dawkach raczej nie dopuszczalna,chyba lepiej sprawdzi sie w małych dawkach 2-fa,4fma albo poprostu modafinil
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.