Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 395 / 36 / 0
Bardzo fajna substancja do pracy. Dla mnie o wiele lepsze od etylo. Subtelna, dobrze działa na samopoczucie, Nie ma tego biegania że "muszę coś robić". Dla ludzi którzy są wrażliwi na skoki ciśnienia np po kawie. Wjazd na żołądek odczuwalny, najlepiej po lekkim śniadaniu - pod językowo.
Stosowane dawki: 10...30 mg
  • 30 / 3 / 0
Ja pierdole, sniff wchodzi ładnie, nic nie boli, ale spływ taki chujowy że sie prawie porzygałem.
  • 395 / 36 / 0
Mocno żre żołądek, na kibel po każdej dawce.
  • 498 / 26 / 0
waporyzowal juz to ktos ? SUBSTANCJA NIE NADAJE SIĘ DO WAPORYZACJI!!!
chujec123 sniffem jakie ilosci i jaki efekt (do czego bys porównał? )

wszystkie te efekty ktore opisal SCR po "przedobrzeniu" mozna zlikwidować mocnymi benzo (rolki klon TZF klona RC) ktore są raczej wymagane do komfortowego stimowania przynajmniej dla mnie %-D
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Konieczna adnotacja
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 30 / 3 / 0
[źródło zbędne] W mniejszych dawkach bardzo spoko, pobudzenie, chęć do robienia czegokolwiek. W większych(nie powiem dokładnie, bo mam rozjebaną wage i lece na oko) jest bardzo fajny speed, dokładnie to czego oczekiwałem od substancji, aczkolwiek wstręt do jedzenia mnie przerasta. Dwa posiedzenia w odstępie 2 dni - schudłem ~3-4kg. Z czego jestem zajebiście zadowolony? Można po tym normalnie kurwa spać jak zejdzie(48 godzin na nogach po 3-fpm, 70mg hydroksyzyny i 15mg bromazepamu dojebało mi tylko halucynacje i dało 2 godziny snu[po około 4 godzinach obserwowania ręcznika szarpiącego mój koc jakimiś dziwnymi sznurkami], tu spodziewałem się czegoś podobnego a jednak %-D). Generalnie polecam nażreć się ile można przed zajebaniem, bo następne kilka godzin próba zjedzenia czegokolwiek będzie skutkowała :kotz: (Oczywiście mówie o większych dawkach).
Powód: j/w
  • 70 / 1 / 0
Bez pierdolenia dzieciaki :)

Interesuje mnie:

Dawkowanie?
Długość działania?
Profil działania?
Toksyczność?
Połączenie z alko, gblem?
Jakie ratio z kofi?

[zakaz dyskusji o źródłach]
Powód: j/w
  • 1784 / 30 / 0
no już się rozpędziłem, już Ci wypisuje od a-z, jakieś dodatkowe życzenia xD

Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg GBL). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.

Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 26 / 0
surveilled a dlaczego sie nie nadaje? skoro EPH dobrze wchodził waporyzowany moglbys wyjasnic?
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1987 / 108 / 0
IPH da się palić - umoczyłem końcówkę fajki, zapaliłem i klepało. Nie gryzło tak jak EPH, ale w smaku podobne.

W ten weekend testowałem substancję na kilkudniowej imprezie i tak jak podejrzewałem - jest zajebista :D
Dobrze miksuje się z alko, 3-MMC i 4-CMC. Średnio z MDMA (ale brałem drugiej nocy, tylko pobudziło psychoruchowo i dało efekt wyjebki na wszystko i nieogaru serotoninowego). Mix z 3-FA - mocno psychotyczny, radzę uważać z dawkowaniem, a po przesadzeniu klimat na bani bardzo podobny to alfa-psychozy.
Próbowały też inne osoby i też im się podobało. Dawkowanie 20-30mg.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
[Faust] pisze:
no już się rozpędziłem, już Ci wypisuje od a-z, jakieś dodatkowe życzenia xD

Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg gbl). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.

Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.

Po 3 dniach brania, minimalnych dawek 2,3x20 mg stwierdzam że substancja faktycznie paranojogenna oczywiście bez szaleństw ale w takich dawkach raczej nie dopuszczalna,chyba lepiej sprawdzi sie w małych dawkach 2-fa,4fma albo poprostu modafinil
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015 przez Pawel_31, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 16:48:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770223632'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.