Stosowane dawki: 10...30 mg
chujec123 sniffem jakie ilosci i jaki efekt (do czego bys porównał? )
wszystkie te efekty ktore opisal SCR po "przedobrzeniu" mozna zlikwidować mocnymi benzo (rolki klon TZF klona RC) ktore są raczej wymagane do komfortowego stimowania przynajmniej dla mnie
Powód: Konieczna adnotacja
Powód: j/w
Interesuje mnie:
Dawkowanie?
Długość działania?
Profil działania?
Toksyczność?
Połączenie z alko, gblem?
Jakie ratio z kofi?
[zakaz dyskusji o źródłach]
Powód: j/w
Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg GBL). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.
Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.
W ten weekend testowałem substancję na kilkudniowej imprezie i tak jak podejrzewałem - jest zajebista :D
Dobrze miksuje się z alko, 3-MMC i 4-CMC. Średnio z MDMA (ale brałem drugiej nocy, tylko pobudziło psychoruchowo i dało efekt wyjebki na wszystko i nieogaru serotoninowego). Mix z 3-FA - mocno psychotyczny, radzę uważać z dawkowaniem, a po przesadzeniu klimat na bani bardzo podobny to alfa-psychozy.
Próbowały też inne osoby i też im się podobało. Dawkowanie 20-30mg.
[Faust] pisze:no już się rozpędziłem, już Ci wypisuje od a-z, jakieś dodatkowe życzenia xD
Iph jest bardziej paranojogenne, niestety. I jest to nie do zbicia gabanergikami(tak sądze - ciąg gbl). @scr to może być to zamieszanie z receptorami sigma.
Żywe cevy(tu poprawka, w moim wypadku cevy mogą być kumulacją również zbyt wysokiego poziomu glutaminianu/histaminy). Głównie mało przyjemne.
Poza tym zdarzają się:
"Sny myslami" - tylko przy przesadzeniu oczywiście(delikatnym o 10-20mg) bardzo płytka faza snu, niemal nie regenerująca. Trudno mi to uznać snem powiedział bym raczej że to pół świadome odpłynięcie myslami. Jednak "sny" wyczerpują definicje i wpasowują się w kanon oneironautyczny, więc jednak - baaardzo płytka drzemka.
Po 3 dniach brania, minimalnych dawek 2,3x20 mg stwierdzam że substancja faktycznie paranojogenna oczywiście bez szaleństw ale w takich dawkach raczej nie dopuszczalna,chyba lepiej sprawdzi sie w małych dawkach 2-fa,4fma albo poprostu modafinil
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.