Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Lepsze od U zdecydowanie /pod względem typu działania/, dla mnie oczywiście. Wydajszniejsze za to zdecydowanie mniej. Cholernie ciśnie na dorzuty, tolera w ciągu jednego dnia skacze - choć, jeżeli odpocząć parę h, to na następny dzień już kopie si; no i mnie coraz bardziej nęci zamówienie, wprost proporcjonalnie do upływającego czasu od ostatniego razu [emoji23]
Na początek 1 buch właśnie z dupki lufki, zobaczyć jak działa, poczekać 30 minut i najwyżej dopalać.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
19 marca 2017Uriel1 pisze: Może ktoś porównać do u47700?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Obecnie mało jaki drag robi na mnie wrażenie, ale wejście w tym dragu przebija masę rzeczy. Większość stymulantów obecnie dostępnych mi nie imponuje, nawet klasyki typu meth, mefedron itp.
Byłem w stanie wyczekać na właściwy moment, żeby sobie zapalić i nie dopalać tego samego dnia, co nie zmienia faktu, iż chciałem tej chwili wejścia, odpowiedniej muzyczki. Właściwie każdy bezpieczny S&S byłby OK.
Wbrew pozorom nawet jeśli wydaje się, że nie ciągnie palącego aż tak do ponownego zapalenie, to potencjał uzależniający jest ogromny. To właśnie cecha opioidów, to uzależnienie działa nieco bardziej w tle, jest bardziej przebiegłe.
Again, bardzo przyjemny narkotyk i widzę z miejsca, że już po tych 4-5 zapaleniach w przeciągu 3 dni zaskoczył mnie i bardzo mi się spodobał. Działa krótko, co jest o tyle bardziej wkręcające, że można sobie wyhaczyć chwilkę - 20-30 minut przerwy od czegokolwiek i sobie zapalić, a potem jak gdyby nigdy nic wrócić.
Nie wiem, co jeszcze mogę napisać. Wróżę sporą popularność i zarazem problem dla wkręconych. Po prostu bardzo przyjemne wejście, które przebija wszystkie opio, które próbowałem - nie było ich wiele: morfina, heroina, kodeina, bupra, tramadol, oksykodon, petydyna, butyr-fent, U47700, coś tam może się jeszcze przewinęło. Ale furanyl jest przyjemniejszy i "pełniejszy". Chociaż klasyczne opio typu morfina, kodeina mają nieco inną fazę po wejściu.
Można spróbować, i potem wyrzucić. Ale uzależnia od pierwszego bucha.
31 marca 2017Marv pisze: Z tego co czytam, to działanie jest bardzo krótkie - ale moje pytanie brzmi czy tylko ta rekreacyjna, euforyczna część działania jest tak krótka, czy ogół efektów? Łącznie z sedacją? Nadawałoby się to do usypiania po stymulantach?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.