Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
Re: Butyr-Fentanyl
Post autor: tomek219 »
Na ch*j tak kombinować weź folię i złap smoka. Temperatura parowania fenta to 423.15- 493.15 K czyli coś koło 220 C , wyciągnij wnioski.
  • 742 / 12 / 0
Post autor: tomek219 »
Kurwa tępy jesteś temperatura ma mieć to ~~200C żeby fent parował (parowanie po angielskiemu vaporization). A dym podczas palenia skręta który bd przepływał przez filterek raczej nie ma 200 stopni celcjusza c'nie? Bo by Ci ten głupi ryj wyparzyło.
  • 370 / 37 / 0
Czytalam ze temperatura w skręcie jest kolo 400 stopni ale to raczej jak jest żar. Czyli lepiej po calosci wysypać?
  • 680 / 43 / 0
radzę bardzo mocno uważać z, jak ktoś już tutaj ujął, "i tak juz mi zeszło, dowalę jeszcze troszeczkę"
po którymś z kolei szocie obudziłam się po paru minutach i musiałam zmuszać się do oddechu ;]

euforia przy wejściu iv rozkurwia. ale czas działania...
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 183 / 1 / 0
Post autor: dzigit »
Da się wysycic bfem tkanki jak zwykłym fentem? To byłby klucz do rozsądnego walenia tego syfu.
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Post autor: duldidaj »
Nie wiem na ile butyr-fentanyl miał tu do gadania ale:

Właśnie przeżyłem najdziwniejszą rzecz w życiu, nie wiedziałem, że mózg jest gotów zgotować sobie samemu TAKI CHORY KAWAŁ. Nic nie zmyślam, właśnie grzeje się woda na dwie kawy, które zamierzam wypić jedna po drugiej :huh:

Otóż, byłem święcie przekonany, że obudziwszy się jestem na planie filmowym gdzie właśnie kręcimy czołówkę do któregoś z odcinków serialu Monty Pythona…
Łaziłem po domu w absolutnej ciszy drąc jape, tłukąc klapkami o siebie i nucąc jakieś pioseneczki i skecze (myśląc, że to wszystko w scenariuszu jest i zaraz wyskoczą ludzie z jakimś tekstem „S u r p r i s e ! ! !” :nuts: :nuts: . Niestety była cisza więc zaczełem pukać do pokojów domowników by się przestali wygłupiać i wyskakiwali bo to się przestaje robić zabawne a zza drzwi „co chcesz, idź głupku, 2:30 zaraz do pracy ide”. To ja pukam coraz nachalniej, że to przestało być zabawne i niech wyjeżdżają te kamery i statyści :nuts: :listen: W końcu otwiera przerażona moja rodzona mama, patrzy się jak na idiotę cała blada a ja się pytam czy to dalej robią sobie ze mnie kawał i to w scenariuszu jest? :wall:

Okazało się, że nie śpie od kilku minut a wszyscy pochowani w pokojach, że mi odjebało i ich pozabijam. To się kurwa nazywa Lucid Dream albo już koniec z dragami...

Przynajmniej skręcik przeszedł :D

Wiem gdzie trafie z tym postem ;] Ale na pewno nigdy nikomu tego "półsnu" nie powiem na żywo %-D chyba, że u lekarza :gun:

Pamiętam, że zanim zasnąłem miałem takie jakby drgawki jak się ma przy ataku epi ale byłem świadom.
Dziwna sprawa.
  • 1406 / 142 / 0
Post autor: oxan »
@duldilaj
to czego doświadczyłes wcale nie jest rzadkością przy fencie i pochodnych. własnie dlatego ta grupa opioidów jest tak bardzo różna od tradycyjnych opiatów typu heroina. ten bf brałęs sam, czy w jakims miksie? z doświadczenia tego typu sytuacje zdarzały mi sie często po podaniu fnt z benzo. dziwne, bo przeciez benzo nie powinny wywoływać takich stanów, wręcz przeciwnie. sam fnt tez wiele razy powodował u mnie takie sytuacje. to nic dziwnego, jak ktos to lubi, to włąśnie ta grupa opio daje często takie doznania.
  • 1709 / 11 / 0
oxan ale piszesz poważnie czy sobie robisz żarty ze mnie?

Jeszcze przypomniało mi się, że podczas tych pierwszych drgawek obraz zaczął się rozmywać i zniekształcać a ja zasnąłem. Po przebudce odlot z Monty Pythonem lol
Bałem się potem zasnąć z obawy, że obudze się w bardziej krwawym "półśnie" i poważnie komuś stanie się krzywda. Ale po 7:00 rano, ostatnie buchy fenta i poszedłem ponownie spać. Obudziłem się o 11:00 cały w drgawkach i mokry od potu i mógłbym przysiąc, że przez pół sekundy widziałem jakieś uciekające dziecko z nożem.

Sam widzisz oxan, że grubo i to bardzo (bardziej na tym forum mnie zmiotła historia nagniota :-D) więc nie wiem czy mi piszesz całkiem poważnie.
Interesuje mnie mocno na jakiej zasadzie to działa i dlaczego połączone jest ze snami, z których do rzeczywistości mimo, że już nie śpisz przedostają się rzeczy ze snu. Najbardziej mi to przypomina w formie paraliż przysenny i somnambulizm a raczej jakieś połączenie tych przypadłości.
Masz lub ktokolwiek ma jakieś teorie ? (z wyjątkiem takich, że mi odjebało).
  • 744 / 29 / 0
Post autor: Witkacy »
Czy ktoś stosował bf oralnie? Wiem, że iv>palone>sniff ale podobno wszystkie te drogi administracji działają krótko a czytałem gdzieś że jedzone działa dłużej ale słabiej, pytanie o ile dłużej działa i jak długo pi razy drzwi działa oraz o ile słabiej klepie. :rolleyes:

@Dulidaj
Ile tej rozcierki stosowałeś w mg? Czy waliłeś to na oko. %-D Niby jest zalecane 20-30mg tej rozcierki ale kto to może wiedzieć czy to optymalna dawka.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1709 / 11 / 0
Na oko :-) i do tego raz dziennie na wieczór 450 kodeiny, tzn. w poniedziałek i wczoraj. No i przed 10 minutami 300 kody bo coś nieswojo bez B-F :-D
Mam nadzieje, że już tych akcji nie będe miał więcej, że będe szedł np. miastem a zza budynku wychodzi John Cleese z charakterystycznym chodem udając się do ministerstwa głupich kroków %-D Od razu bym z miejsca pojechał dobrowolnie na zamknięty odział gdzieś :-) :gun:

EDIT:
Co do samego działania to z początku :heart: choć spodziewałem się silniejszego efektu niż po majce. Działa 40 minut z początku, potem z 30-40 taki afterglow. A nim dalej w las to 15-20minut działania by pod koniec czuć sam wjazd góra 5 minut.
Gdyby efekty utrzymywały się dłużej :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2014 przez duldidaj, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.