Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 3 / 0
Nowowiejską Oddział IV w Wawie polecam. Lekarze się za bardzo nie interesują, ale pielęgniarki bardzo w porządku. Ekipa mi się trafiła bardzo fajna, część kontaktów zachowałem. Trafiłem dwukrotnie karetką w asyście policji w psychozie (szczegółów nie chcę podawać).
  • 5 / / 0
Czemu nie? Na forum jestes anonimowy. Nikt cie raczej nie bedzie osadzac.
  • 4 / / 0
Jeśli ktoś chce opinie na temat psychiatryków i detoxów w wlkp to piszcie śmiało odwiedziłem większość w tym regionie. Hospitalizacje przestałem liczyć po 20 razie. Teraz jest od 3 lat spokój . Wyszedłem na prostą bo mi dobrali dobrze leki w psychósce na ul. Szpitalnej w Poznaniu.
  • 979 / 529 / 0
Też tam zagrzałem, jestem z tych rejonów. Hcp,podolanska,szpitalna,Lutycka,raszei itp. Wszędzie mnie znają. Ile razy zapierdałem przez to miasto z karetce na sygnale nieprzytomny i siny to nie zlicze. Pozdro %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 4 / / 0
Po ostatnim wyskoku byłem 4 dni w pasach na raszei i powiedziałem sobie że to już ostatni raz. Ile można wywijać w nieskończoność...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.