Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 3 / 0
Nowowiejską Oddział IV w Wawie polecam. Lekarze się za bardzo nie interesują, ale pielęgniarki bardzo w porządku. Ekipa mi się trafiła bardzo fajna, część kontaktów zachowałem. Trafiłem dwukrotnie karetką w asyście policji w psychozie (szczegółów nie chcę podawać).
  • 5 / / 0
Czemu nie? Na forum jestes anonimowy. Nikt cie raczej nie bedzie osadzac.
  • 4 / / 0
Jeśli ktoś chce opinie na temat psychiatryków i detoxów w wlkp to piszcie śmiało odwiedziłem większość w tym regionie. Hospitalizacje przestałem liczyć po 20 razie. Teraz jest od 3 lat spokój . Wyszedłem na prostą bo mi dobrali dobrze leki w psychósce na ul. Szpitalnej w Poznaniu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.