The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja też byłam przekonana, że opio nie dla mnie - ale poznałam taką kodeinę i tramal i jak znalazł na moje wewnętrzne rozterki i samotność.
Czasem sobie walne tramca z benzo i wtedy mam lekkie noddy i czuje UJebanie opiatowe - choć trochę sztuczne, jak to po Tramalu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
01 września 2018NegatywneWibracje pisze: miksy opio ze stimami to dopiero każdy lubi.
Próbowałam fety z h w jednej pompie koksu i mefa.
Raz na jakiś czas jako urozmaicenie, ale nie przepadam bo psuje mi fazę opio.
Kiedyś latałam głównie na stymulantach Ale po spróbowania H poszły w odstawke.
Więc u mnie akurat była to miłość od pierwszego wejrzenia i wierność.
Jednak nic innego nie jest w stanie zapewnić mi takiego stanu ducha.
Już nie o samo ujebanie chodzi a o ten wewnętrzny spokój
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).