Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 147 / 17 / 0
Ale ile mg? Z tego co mi wiadomo 8 mg 50 zł za szt.

Ja pomimo brania bupry w zimne dni mam dalej zaburzenia termoregulacji i "trzęsę się jak bóbr", ale to pewnie przez krótki staż abstynencji od majki IV, bo jakieś 7 miesięcy. Z tego co wiem od znajomych starych grzejników to takie objawy mogą się utrzymywać do 2 lat nawet.
  • 71 / 5 / 0
Ciekawiło mnie zarówno 2mg jak I 8mg.

Taki listek 7tab powiedzmy po 8mg ?
  • 147 / 17 / 0
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. 2 chyba za sztukę 20 zł chodzą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.