Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 115 / 9 / 0
Ale ile mg? Z tego co mi wiadomo 8 mg 50 zł za szt.

Ja pomimo brania bupry w zimne dni mam dalej zaburzenia termoregulacji i "trzęsę się jak bóbr", ale to pewnie przez krótki staż abstynencji od majki IV, bo jakieś 7 miesięcy. Z tego co wiem od znajomych starych grzejników to takie objawy mogą się utrzymywać do 2 lat nawet.
  • 68 / 5 / 0
Ciekawiło mnie zarówno 2mg jak I 8mg.

Taki listek 7tab powiedzmy po 8mg ?
  • 115 / 9 / 0
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. 2 chyba za sztukę 20 zł chodzą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.