Zdaje mi się że z tej troski nie jest daleko do jakichś wyzszych uczuć.
Kobiety ze swojej logiki zdają się emocjonalnie inwestowac w relacje "ktorych by blizsi i znajomi nie pochwalili :)"
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
27 września 2017Mipro pisze:alkohol paskudnie na żołądek wpływa. Często pity potrafi zrobić masakrę z żołądkiem. Ja w sumie mało ostatnio piję, nie szaleję jakoś bardzo. A kodeiny nie biorę, i jestem czysty. Kiedyś brałem, ale nauczyłem się żyć bez niej :) Żołądek od razu w lepszym stanie. Może nie w idealnym ale dużo lepszym.27 września 2017Drevolt pisze:
ja nie pije alkoholu wogole i daje rade dziennie 900mg przerobic bez uszczerbku na zoladku (w sensie takiego widocznego po godzinie od zazycia w postaci bolow brzucha,wymiotow)
Sraka to nie jest wyznacznik uszkodzenia żołądka.
kodeina spowalnia perystaltykę przez co blokuje srakę, co nie znaczy że thio jest nieszkodliwe, co to to nie xd
27 września 2017Defi pisze: Takie gadanie. Wszystko zależy od organizmu - dla przykładu mój sąsiad pił całe życie szlachetne trunki pokroju denaturatu, a zginął w wieku dziewięćdziesięciu trzech lat w wypadku. Jedynie oczy miał chore.
polecam, nie tylko tobie, bo przewijanie po kilka stron w każdym prawie temacie żeby dojść do jakiejś konstruktywnej wypowiedzi jest już męczące
27 września 2017AlienForms pisze: @fakediamond może wrzody Ci się odezwały - sulfo jest trochę żrące.. szczególnie jak się wrzuca na pusty bebech, popija colą albo redbullem.
U mnie koda zadziałała w końcu po jakiś dziwnych kaprysach.. zastosowałem standardową metodę, tzn zjadłem małą kanapkę przed wrzuceniem i popiłem ciepłą herbatą.. Wystarczy, że mam pusty żołądek i chuj.. koda działa bardzo słabo
28 września 2017Mefistofeles1945 pisze:Nie dziala slabo tylko zbiles sobie dzialanie kody herbatą. Herbata zbija dzialanie opio.27 września 2017AlienForms pisze: @fakediamond może wrzody Ci się odezwały - sulfo jest trochę żrące.. szczególnie jak się wrzuca na pusty bebech, popija colą albo redbullem.
U mnie koda zadziałała w końcu po jakiś dziwnych kaprysach.. zastosowałem standardową metodę, tzn zjadłem małą kanapkę przed wrzuceniem i popiłem ciepłą herbatą.. Wystarczy, że mam pusty żołądek i chuj.. koda działa bardzo słabo
Najlepiej robić przerwy, wtedy prawie zawszę działa si ;)
Przypomniałam sobie, że powinnam coś jeść i jakoś żyję. Wczoraj wzięłam 300mg, efektów nadal brak, a zawsze coś tam czułam... Może to przez zmęczenie.
Wrzodów nie podejrzewam, bo nie bolał mnie żołądek. Kilka razy zdarzyło mi się, że na drugi dzień po kodeinie było mi rano niedobrze, ale na ogół powodem było to, że nie wzięłam niczego na alergię (efektem często były właśnie mdłości + ból głowy, następnego dnia).
Może to i dobrze, że koda nie działa. Może w końcu rzucę.
28 września 2017FakeDiamond pisze: Nie raz robiłam ekstrakcje z Antidolu, teraz to niemożliwe, bo nie mieszkam sama.
Przypomniałam sobie, że powinnam coś jeść i jakoś żyję. Wczoraj wzięłam 300mg, efektów nadal brak, a zawsze coś tam czułam... Może to przez zmęczenie.
Wrzodów nie podejrzewam, bo nie bolał mnie żołądek. Kilka razy zdarzyło mi się, że na drugi dzień po kodeinie było mi rano niedobrze, ale na ogół powodem było to, że nie wzięłam niczego na alergię (efektem często były właśnie mdłości + ból głowy, następnego dnia).
Może to i dobrze, że koda nie działa. Może w końcu rzucę.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.