Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1951 / 197 / 0
Dzisiaj na 100% rzucam to gówno.
Take DXM and Be Happy
  • 880 / 365 / 6
@up, powodzenia!

Ja właśnie na 390 mg siedzę w robocie.. weszło aż za mocno :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1951 / 197 / 0
Mnie ostatnio 450mg słabo pogrzało :(

Ale już się nie nakręcam :D i tak za kilka godzin będzie ciężko :(
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Czyli można wychylić browca żeby chociaż trochę wzmocnić działanie? Nawet spoko jest tylko zaczynam się pocić jak świnia XD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
1 browar to nie bardzo.
ale 2 już tak %-D
  • 419 / 45 / 0
07 czerwca 2018Demis pisze:
:rolleyes:
  • 8103 / 912 / 0
07 czerwca 2018Demis pisze:
Mówiłem tak przy mj, okolo pól roku nie paliłem i sie skusiłem na nowo .I co teraz robić ? wpadać w ciąg ? - nie, nie, nie .Odpuszczę i znowu za parę miesięcy zapale.Mam nadzieje, ze nikt mnie nie będzie kusił jak jakiś szatan konopny %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 440 / 32 / 0
To już mnie namowiłeś na trzy :D dalej nawet fajnie coś grzeje, zaraz sobie wychyle jednego.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 542 / 37 / 0
nieparzyste 3? ooo to nie.
4 jak co %-D
  • 880 / 365 / 6
[mention]cosmo6[/mention] tylko uważaj żeby alko nie przebiło tego kodżitsu.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Zablokowany
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.