Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Mnie natomiast interesuje jak to jest z uzaleznieniem, bo czytalem troche, a opinii w stylu 2 tyg. bezsennosci i bolu nog+chujowe samopoczucie+2 miesiace depresji bylo niemalo. Ja chce zejsc z opiatow a nie sie w nie wpierdolic jeszcze bardziej.
W ogole, gdzie jest temat uzaleznienie?
Jeśli chodzi o skręty to są słabsze niż po pełnych agonistach ale trudne do wytrzymania ze względu na czas trwania. Przy kodeinie to pobierz sobie B przez tydzień, skręt od kody zniknie i możesz zrobić przerwę. Możnesz np. brać przez 2 tygodnie i później z 7-10 dni przerwy, tak żeby nie mieć skręta fizycznego. Psychicznie i tak jesteś uzależniony więc chociaż unikaj opcji fizycznej. U mnie nawet przy dawkach ok.grama kody bupra była mocniejsza i łapałem stany podobne do nodów. Do tego difergan brałem - tylko doustnie ziom bo żyły popalisz.
A co sadzicie o tym, ze bupra nie zejdziesz z opiata tylko przesuniesz jego skret, a jak sie wjebiesz w bupre to skrety sie zsumuja?
Jesli tak to branie tak jak powyzej mialo by sens.
Nie cpac, a tylko zabijac skreta.
Dziwne, przy takim dragu nie ma tematu uzaleznienie, a to bardzo wazne, bo krazy rowniez opinia, ze to nie az takie grozne.
Bylem wjebany w ak, skret obejmowal bole kazdej komorki ciala, srake i depresje. bupra zabila go na 36h, podana iv.
bo z moim organizmem jest chyba coś nieteges...
przykładowo biorę:
1 dzień - 4 mg bupry
2 dzień - pół ćwiary - później reszta i NIE ROBI MNIE NIC A NIC (towar pewny)
3 dzień - 2 mg bupry IV
4 dzień - 450 mg kody CZUJĘ JAK ZAWSZE
EKSTRA - oxy zawsze na mnie działa - nawet w tym samym dniu kiedy brałem bupre.
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
bupra jest bardzo dziwna i tajemnicza substancja, widac to w badaniach m.in. np takowym http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17919544
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.