Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Przed chwilą zorientowałem się że biorę 50-100mg dmaa 5 razy w tygodniu przed treningiem w przedtreningowce angel dust
Nie wiedziałem do tej pory że ta przedtreningowka ma dmaa, biorę ją już jakiś czas i narazie nie mam skutków ubocznych ale jak się zorientowałem że codziennie to wale, doświadczyłem zadziwienia. Czy wiadomo jakie skutki uboczne mogą mnie dotknąć? Jeśli nie teraz to czy pojawia się one za jakiś czas ?
  • 17 / 4 / 0
Ja przy usmazonych receptorach dopaminowych zostalem poczestowany na silowni crackiem (przedtreningowka z dmaa)
Mialem mgle myslowa ogolnie czulem sie bardzo zle oraz mialem problemy z koncentracja.
Wiadomo ze dmaa mocno smazy receptory wiec po jakims czasie mozesz spoedziewac sie takich efektow.
  • 305 / 42 / 0
Brałeś dmaa i nie zoeoentowales się że coś jest nie tak jak weszła przedtreningówka?
Musiałeś dostać wyjebke nie ma innej opcji.
Ja miałem próbkę dmaa z darklabs, 150 mg jak zaczęła wchodzić tętno wzrosło z 80 do 130 gdy siedziałem energia i motywacja do góry też skoczyły ale treningu nie zrobiłem wtedy nie mogłem się skupić nic nie czułeś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.