Taki mix często używam przed aktywnością fizyczną jest spoko
Odstawiam kofeinę z cukrem w ogromnych ilościach to chcę zejść z dawek tabletkami z czystą kofeiną bez cukru i dodatków, nie obchodzi mnie że jeden z drugim sobie rzucają coś bez problemu i bez substytucji. Temat o jednym, Wy o drugim... Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Niech to już jakiś moderator zamknie albo usunie chociaż mój pierwszy post, to będzie jakaś konsekwencja w temacie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Druga rzecz - definicja off topu obejmuje pisanie nie na temat. Jednak 1/3 postów obejmuje jak rzucić kofeinę więc raczej off-topem nie są.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Jak masz problemy z rozumowaniem, to daruj sobie komunikację z ludźmi.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez Ci, niewdzięczniku, poleciłem całe spektrum produktów obejmujących napoje energetyczne bez cukru lub napoje typu cola też bez cukru, które robią u mnie świetną robotę. Jeszcze o tabsach 200mg ze sklepów odzywkowych pisałem. Czego Ty jeszcze oczekujesz. Weź wyluzuj, bo strasznie spinasz majty bez wyraźnego powodu.
Moim zdaniem temat jest bardzo szeroki i ja z zainteresownaiem śledzę wszystkie wypowiedzi.
Najlepszym rozwiązaniem jest w ogóle odstawić kofeine, jest to ciężkie ale myśle że możliwe do zrobienia.
Trzeba będzie się przyjrzeć tej Teakrynie (szkoda że nie TeaKarynie
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".