Taki mix często używam przed aktywnością fizyczną jest spoko
Odstawiam kofeinę z cukrem w ogromnych ilościach to chcę zejść z dawek tabletkami z czystą kofeiną bez cukru i dodatków, nie obchodzi mnie że jeden z drugim sobie rzucają coś bez problemu i bez substytucji. Temat o jednym, Wy o drugim... Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Niech to już jakiś moderator zamknie albo usunie chociaż mój pierwszy post, to będzie jakaś konsekwencja w temacie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Masakra. Z roku na rok tylko coraz więcej offtopu, wciskania komuś swojego zdania i postów o niczym.
Druga rzecz - definicja off topu obejmuje pisanie nie na temat. Jednak 1/3 postów obejmuje jak rzucić kofeinę więc raczej off-topem nie są.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
09 lutego 2021TymekDymek pisze: Jak masz problemy z rozumowaniem, to daruj sobie komunikację z ludźmi.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez Ci, niewdzięczniku, poleciłem całe spektrum produktów obejmujących napoje energetyczne bez cukru lub napoje typu cola też bez cukru, które robią u mnie świetną robotę. Jeszcze o tabsach 200mg ze sklepów odzywkowych pisałem. Czego Ty jeszcze oczekujesz. Weź wyluzuj, bo strasznie spinasz majty bez wyraźnego powodu.
Moim zdaniem temat jest bardzo szeroki i ja z zainteresownaiem śledzę wszystkie wypowiedzi.
Najlepszym rozwiązaniem jest w ogóle odstawić kofeine, jest to ciężkie ale myśle że możliwe do zrobienia.
Trzeba będzie się przyjrzeć tej Teakrynie (szkoda że nie TeaKarynie
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.