Dodatkowo wydaje mi się że uspokaja i opróżnia głowę z myśli. Myśli się klarownie, ale nie ma się ku temu większej ochoty - równie dobrze (a może nawet lepiej) człowiek może się udać na spacer.
Ciekaw jestem czy przy regularnym stosowaniu te odczucia się zmieniają?
No jak długo utrzymują się efekty (u mnie do 3 godzin)
Pauli pisze:Panowie, orientuje się ktoś ile kosztuje Semax, w rosyjskiej aptece?
cut
wycięto źródło - 909
Efekty są natychmiastowe.
Dla mnie działa na PTSD i stany lękowe.
Lepsza koncentracja, motywacja, podniesiony nastrój, lepsza pamięć, działa przeciwlękowo.
Dużo o tym już napisane w internecie. Ja osobiście nie spodziewałem się takiego wyraźnego działania.
To nie to co nootropy. Poczytajcie o badaniach.
Dla mnie świetna rzecz.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.