Rhodiola rosea L. działa wyśmienicie, piłem całą jesień-zimę z przerwami odpowiednimi ani razu nie miałem złego humoru, i tej zjebanej depresji zimowo-jesiennej którą zawsze miałem :d
po prostu po wypiciu, problemy odchodzą na bok pojawia się uśmiech na twarzy, przypływ energi czuć jak uwalnie się dopamina subtelnie, serotonina jest pięknie na prawdę polecam
normlanie gotuje kilka minut potem pod przykryciem zaparzam 15-20 minut
piję codziennie rano ale ja piję z miksem z yerbą mate 1/4 kubeczka wlewam yerby i 2/4 kubeczka różeńca
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
---------------
do scalenia
Jak się ma interakcja różeńca z tramadolem (niskie dawki, 300-400 mg)?
Scalono. taurinnn
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.