Rhodiola rosea L. działa wyśmienicie, piłem całą jesień-zimę z przerwami odpowiednimi ani razu nie miałem złego humoru, i tej zjebanej depresji zimowo-jesiennej którą zawsze miałem :d
po prostu po wypiciu, problemy odchodzą na bok pojawia się uśmiech na twarzy, przypływ energi czuć jak uwalnie się dopamina subtelnie, serotonina jest pięknie na prawdę polecam
normlanie gotuje kilka minut potem pod przykryciem zaparzam 15-20 minut
piję codziennie rano ale ja piję z miksem z yerbą mate 1/4 kubeczka wlewam yerby i 2/4 kubeczka różeńca
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
---------------
do scalenia
Jak się ma interakcja różeńca z tramadolem (niskie dawki, 300-400 mg)?
Scalono. taurinnn
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.