Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Tak.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 307 / 19 / 0
@london5 Na pewno nic sie nie stanie? Wypilem w 200 ml wodki wczesniej ale minelo juz 4-5h odkad wypilem te drinki
  • 5396 / 966 / 0
Nic Ci nie będzie.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 9 / 2 / 0
Cóż począć jak brakło kettrelu właśnie tej nocy? Mam jedną tabletkę 25 mg prometazyny, melatoninę, piwo. Na kodeinie jestem to będzie lekki Lean. Zobaczymy, ale czarno to widzę. Ja bym nie był w ogóle fanem antypsychotyków, jak to jest to się zarzuca na spanie. Każdy antypsychotyk na odstawce wygeneruje efekt odwrotny. W sumie to się cieszę, że się mi to skończyło. Pakują to ścierwo ludziom, wynalazki jakieś. Mam zasadę, że nie walę wynalazków albo od święta. Przy kodeinie, najstarszym dragu świata, takie rzeczy to dopalacze.
  • 5985 / 1237 / 43
Na ulotce jest napisane, że przy nagłym odstawieniu może wystąpić bezsenność. Ale 25mg to nie dużo. Jesteś na kodzie, to nie będzie tak źle.

Proponuję kilka piw i mj.

Enjo.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 25 / 0
Oj tak jest bezsenność. I to długa, uciążliwa , ma się wrażenie że nie minie.
@london5 dobrze mówi. Przy 25 mg jak już wystąpi to mała. mj i piwka pomogą :)
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 2120 / 351 / 0
Całkiem przyjemny lek który dobrze i mocno usypia. Ostatnio przetrzepałem apteczkę znalazłem dwie rzeczy ciekawsze w tym to. Wczoraj stestowalem 1 tabletke (dawki nie pamietam- chyba pomarańczowa/lososiowa) po godzinie położyła do spania działanie czułem prawie 12 godzin do pierwszej kawy. ☕️
like the others before you
one by one we will take you
  • 5985 / 1237 / 43
To chyba setka była.
Wiem, bo mam identyczne.
  • 205 / 25 / 0
Setki są zielone , przynajmniej u mnie. Te pomarańczowe to 25

Chyba że jest jakas inna firma produkujące kwete niż celon, ale w życiu się nie spotkałem
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 5985 / 1237 / 43
Mylisz się.
Ja mam Kwetapinor setki i są pomarańczowe wielkości tiochodinu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.