Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 85 / 4 / 0
Witajcie. Ile dni trzeba odczekac przechodzac z olanzapiny na kwete ? (Olanzapine bralem okolo tygodnia)
  • 5883 / 1216 / 43
Myślę, że.nie ma żadnych przeciwskazań.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 24 / 2 / 0
Brałem kwete w dawkach od 100mg do 300mg, ogólnie psychiatra powiedziała mi, że powyżej 100mg ketrel słabiej już działa wraz z zwiększaniem dawki. Ketrel u mnie jedynie na spanie, w ciągu dnia nie ma jakiś mocniejszych efektów.
Jestem bóstwem, lepszym ćpunem od was i jadę was kurwy na haxach
  • 5883 / 1216 / 43
Ja też przyjmuje to na spanie. Zaczynałem od 50mg a teraz 100 - 300.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 678 / 131 / 0
też biorę na spanie już z dwa lata, 100mg codziennie przed snem. Większość czasu nasennie działa lepiej niż benzo
:tabletki:
  • 5098 / 909 / 0
Ja również od dłuższego czasu biorę setkę nasennie. Działa dobrze i wydaje się do tego stworzona, rano nie mam zmulki. Jeden z lepszych neuroleptyków a wydaje się stworzona do leczenia bezsenności.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.