Na razie daje sobie spokój, za bardzo mnie zamula nawet w małych ilościach.
Odradzam picie jeśli zamierzasz wziąć kwetiapine czy tez branie kwety jeśli piłeś
U mnie zazwyczaj konczy się mega ścięciem i spadkiem cisnienia wiec automatycznie aż ciężko ustać na nogach
Ostatnio jak byłem po jednym piwie i nie moglem zasnąć z nerwów i stresów życiowych to wziąłem kwete (stosuje do 25mg) i nie dosc ze urwany film praktycznie to na drugi dzień neuroleptykowy kac x 5 mialem
Biore raz na jakis czas na sen 0,5-1 tabletke lub na kurwice czasem nawet 1/4 w ciagu dnia sie sprawdza z kawą nawet żeby nie żreć benzo
alko nie polecam do kwetą
17 marca 2021Popeos pisze: Czy istnieje jakaś groźna interakcja z kwetiapiną i alkoholem? Potrzebuje dosyć szybkiej odpowiedzi
Ogólnie nie poleca się bo może wystąpić złośliwy zespół neuroleptyczny. Według mnie sama możliwość wystąpienia to już jedno wielkie "nie wolno".
Ja wypiłem jedno piwo, godzinę-dwie później przed snem zapomniałem się, wziąłem pełną dawkę na pusty żołądek (100mg) i następne 2 dni czułem się po prostu chory. Fizycznie bez zastrzeżeń (poza standardową zmułą rano), ale umysłowo 40 stopni gorączki.
A żeby nie dorzucać następnego posta:
Używał ktoś kwetiapiny do zabicia psychodelikowego tripa? Anglojęzyczny internet wychwala benzo a o kwecie zdania są mocno podzielone.
Miałem dziwną akcję jakis czas temu wzialem kwete 25mg i spalilem dwa solidne szkła. Zacząłem miec jakieś oevy i cevy, fraktale chuje muje plus urwal mi sie film
Nie brałem nic wiecej a mialem pizde cos jak DXM ale z wizualami ostrymi takimi troche sajko a jednocześnie troche jak po difenhydraminie delira
Weird shit
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.