25 listopada 2020Morfeo pisze: Osoba z zaawansowanym Alzheimerem. Niestety śpi po 1h i wstaje, bo zapomina, że miała spać. Potem całą noc nie śpi i jest zombie w dzień. Dawaliśmy kwete od 25 i zwiększaliśmy dawki do 75 w dwa tygodnie. Lek przestał działać, wyczytałem właśnie, że magia kwety trwa krótko. Co byście dali zamiast kwety, żeby chociaż te pare godzin spała?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Rozkruszyłem 50 mg na zjedzie fetowym, na zajebce i walnąłem w nochal.Kapcia z mózgu zero jak inne neuro, a sedacja spoko i chęć snu coś jak beno.Polecam walić w nos, bo lepiej działa jak benzo.Do fety jest idealna, wiem, że uboki są walić to.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
1.Zależy od dawki z tym zamułem
2.Lek nie ma właściwości rekreacyjnych w żadnym wypadku
3.Musiałoby to być kreska, a tylko by to sedowało
4.Ten lek ma zapobiegać halucynacją
5.Neuro robią kapcia z mózgu drugiego dnia
Zrobisz kisiel z mózgu. Na zwale po kwecie, następnego dnia żaden energetyk nie zniweluje wszystkich skutków. Ja spałem nawet ma stojąco :D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.