25 listopada 2020Morfeo pisze: Osoba z zaawansowanym Alzheimerem. Niestety śpi po 1h i wstaje, bo zapomina, że miała spać. Potem całą noc nie śpi i jest zombie w dzień. Dawaliśmy kwete od 25 i zwiększaliśmy dawki do 75 w dwa tygodnie. Lek przestał działać, wyczytałem właśnie, że magia kwety trwa krótko. Co byście dali zamiast kwety, żeby chociaż te pare godzin spała?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Rozkruszyłem 50 mg na zjedzie fetowym, na zajebce i walnąłem w nochal.Kapcia z mózgu zero jak inne neuro, a sedacja spoko i chęć snu coś jak beno.Polecam walić w nos, bo lepiej działa jak benzo.Do fety jest idealna, wiem, że uboki są walić to.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
1.Zależy od dawki z tym zamułem
2.Lek nie ma właściwości rekreacyjnych w żadnym wypadku
3.Musiałoby to być kreska, a tylko by to sedowało
4.Ten lek ma zapobiegać halucynacją
5.Neuro robią kapcia z mózgu drugiego dnia
Zrobisz kisiel z mózgu. Na zwale po kwecie, następnego dnia żaden energetyk nie zniweluje wszystkich skutków. Ja spałem nawet ma stojąco :D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.