25 listopada 2020Morfeo pisze: Osoba z zaawansowanym Alzheimerem. Niestety śpi po 1h i wstaje, bo zapomina, że miała spać. Potem całą noc nie śpi i jest zombie w dzień. Dawaliśmy kwete od 25 i zwiększaliśmy dawki do 75 w dwa tygodnie. Lek przestał działać, wyczytałem właśnie, że magia kwety trwa krótko. Co byście dali zamiast kwety, żeby chociaż te pare godzin spała?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Rozkruszyłem 50 mg na zjedzie fetowym, na zajebce i walnąłem w nochal.Kapcia z mózgu zero jak inne neuro, a sedacja spoko i chęć snu coś jak beno.Polecam walić w nos, bo lepiej działa jak benzo.Do fety jest idealna, wiem, że uboki są walić to.
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
1.Zależy od dawki z tym zamułem
2.Lek nie ma właściwości rekreacyjnych w żadnym wypadku
3.Musiałoby to być kreska, a tylko by to sedowało
4.Ten lek ma zapobiegać halucynacją
5.Neuro robią kapcia z mózgu drugiego dnia
Zrobisz kisiel z mózgu. Na zwale po kwecie, następnego dnia żaden energetyk nie zniweluje wszystkich skutków. Ja spałem nawet ma stojąco :D
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.