Tytoń ma osobny dział → >LINK<
sypana to lavazza złota ale to już rzadko od święta, zwyczajnie nie ma czasu na takie ceremoniały jak trzeba rano zaliczyć kawusię i fajeczkę przed wyjściem do pracy
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
21 stycznia 2024forum pisze: Z tańszych kaw najbardziej mi smakuje Astra.
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
w ogóle to najlepsza jest kawa z kawiarki, ja jakoś fanem ekspresów nie jestem, raz że dobry ekspres kosztuje ale to nie koniec bo później lubi się zepsuć, koszty serwisowania oraz konieczność częstego czyszczenia żeby tych kosztów unikać, na co komu taki masochizm
no muszę sobie kupić jakąś kawiarkę co się ją da jakoś sensownie odpalić na płycie indukcyjnej, żeby w weekend coś lepszego siorbać niż liofilizowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.