Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 827 / 253 / 0
30 sierpnia 2019aksamitek pisze:
Mam pytanie czy tylko na mnie yerba mate działa w ten zły sposób, że po 2 kubkach mam takie chujowe samopoczucie że cały mam dreszcze poce się i wgl jestem rozdrażniony.
Zwykłe i zwyczajne przedawkowanie kofeiny. Mniej syp, mniej pij albo nie pij w ogóle jeśli dalej tak będzie. Mam koleżankę która po jakiejkolwiek ilości się źle czuje, więc taka opcja też jest.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 28 / 10 / 0
Czyli nie mam żadnej złej tolerancji na stymulanty to spoko. A co do dawki ja mam taki kubeczek malutki 200ml i sypie do niego może 10g, czyli mam zmniejszać ilość szuszu czy jak bo bardzo lubię smak yerby eleborata ta z tą łaską na okładce👧
  • 827 / 253 / 0
Jak zaczniesz pić mało to w końcu Ci tolerka na kofe urośnie i tak, ale póki co musisz wyczuć jak jest najlepiej.
  • 45 / 1 / 0
Dobra jest, świetna i doskonała pomimo że czasem nie daje oczekiwanego zastrzyku energii.
Nie należy sypać zbyt wiele, tylko tyle w sam raz.
Dla początkujących nie polecam konkretnego produktu a cejrowskiego kilka słów na temat picia mate. Nie wiem czy tu można hlinki wstawiać, ale może nikt mnie za to nie zabije.
https://youtube.com/watch?v=v8ocmnGPBcc
Najlepiej działa pita na trzeźwo, oraz na zjeździe z przeróżnych ketonów.
Come on, try it.. Just this once. It's awesome..
  • 827 / 253 / 0
Będe testował :patrzy:
Snapchat-1503157905.jpg
--------------------

Ale to jest kurwa dobre. Wystrzał normalny ale takiej euforii po ostrokrzewie dawno nie miałem + te cbdowskie rozluźnienie w mięśniach :patrzy:
Na minus tylko że szybko smak traci.

Scalono. taurinnn
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
A gdzie takie coś kupić?
  • 113 / 21 / 0
Dzięki termos za recenzję, ktoś jeszcze wypowie się na temat Cosentiny? Przymierzałem się do kupna, jestem ciekawy też czy dodanie dobrego suszu 12% CBD do swojej ulubionej yerby nie miałoby więcej sensu i nie dało lepszego efektu. Ktoś próbował?

EDIT:
@Uriaasz
Wpisz sobie w duckduckgo, Cosentina jest na allegro w opakowaniu 1 kg, jeżeli jesteś z Krakowa to najpopularniejszy sklep stacjonarny z yerbą (nie wiem czy mogę podać tu nazwę %-D ) ma w opakowaniach 1 kg i 100 g. Sam chyba zamówię jutro 100 g dla testu.
  • 827 / 253 / 0
Nie wiem czy miałoby to sens ekonomicznie, bo te cbd jest drogie jak skurczybyk a te procenty powyżej 5 też śmierdzą troche wałkiem.
Widziałem na alledrogo jeszcze inną jerbe z konopią bardziej znanej firmy ale tylko 500g i drogo.
A Consentine sobie pije właśnie i bardzo mnie ten stan rzeczy cieszy.
  • 1876 / 193 / 0
06 września 2019Termos789 pisze:
Ale to jest kurwa dobre. Wystrzał normalny ale takiej euforii po ostrokrzewie dawno nie miałem + te cbdowskie rozluźnienie w mięśniach :patrzy:
Serio mięśnie rozluźnia?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 827 / 253 / 0
Wiadomo że to tylko cbd a nie jakaś indica ale rzeczywiście czuć rozluźnienie, nogi miękkie, etc, wiesz o co chodzi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.