Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
WildMonkey pisze:Jeśli brać pod uwagę potencjał do wywołania uzależnienia to chyba meta szybciej uzależnia od fety.Jak sądzicie?
wyszukałem w dyskusji jeszcze wątek o tym "dlaczego meta jest mniej popularna od amfetaminy" - jak już ktoś wspomniał wynikło to z - hm tradycji? bo na produkcji antka się po prostu znamy, mało tego - żyjemy w Polsce tutaj ( nie urażając nikogo ) ćpuny wolą wydać 20zł za antosa niż 50 czy 100 za gieta Mety...
a jak chcą coś mocniejszego po czym można odleciec to biorą "kryształ" beta ketony i tyle
antka dodatkowo bardzo łatwo można skopać z czymkolwiek co jest fizycznie do niego podobne z tego powodu dealerzy preferują go w swoim asortymencie i "po znajomości" żenią to po 20zł na mieście.
myślę , że gdyby taki dealer miał dostęp do mety - mogła by ona bardzo szybko zagościć w waszych dzielnicach zwł dlatego - że gdy weźmiesz ją raz , masz tak niesamowite ciśnienie na więcej, że po prostu musisz to kupić. Żaden inny narkotyk nie spowodował u moich szczurów labolatoryjnych takich efektów "muszę przyjebać albo mnie rozjebie" po prostu żaden! Po mefie występuje "chęć" dorzutki ale jak przetrwasz te pare-naście minut to dasz rade. Po Meth to jest już zupełnie inna bajka.
Dla osób kochających odlot - mógłbym to polecić nic lepszego ( wg mnie ) nie ma na rynku od Meth. Z drugiej strony polecam branie b-k ( o ile branie czegokolwiek można polecać ), bo z tego da się wyjść, z Meth możesz walczyć ale może byćz tym duży problem.
I jeszcze kończąc "kumulowaniem się w organiźmie" tak meth sie bardzo kumuluje w organiźmie oraz jest bardzo toksyczny - jest to jeden z nielicznych narkotyków tak dokładnie zbadany jest tego od groma w internecie natomiast wg mojej subiektywnej opinii - b-k siadają na organizm bardziej mimo, iz nie ma na to stosownych dowodów. Moja opinia wynikła ze spostrzeżeń organizmów szczurów labolatoryjnych, które przetrwiły juz cała tablice mendelejewa i wiedzą co dobre a co bee
DuchPL pisze:tak kolego , mało tego dodam, że to narkotyk - który prawdopodobnie uzależnia najbardziej zaraz po heroinie... Mef to się przy tym chowaWildMonkey pisze:Jeśli brać pod uwagę potencjał do wywołania uzależnienia to chyba meta szybciej uzależnia od fety.Jak sądzicie?
wyszukałem w dyskusji jeszcze wątek o tym "dlaczego meta jest mniej popularna od amfetaminy" - jak już ktoś wspomniał wynikło to z - hm tradycji? bo na produkcji antka się po prostu znamy, mało tego - żyjemy w Polsce tutaj ( nie urażając nikogo ) ćpuny wolą wydać 20zł za antosa niż 50 czy 100 za gieta Mety...
a jak chcą coś mocniejszego po czym można odleciec to biorą "kryształ" beta ketony i tyle
antka dodatkowo bardzo łatwo można skopać z czymkolwiek co jest fizycznie do niego podobne z tego powodu dealerzy preferują go w swoim asortymencie i "po znajomości" żenią to po 20zł na mieście.
myślę , że gdyby taki dealer miał dostęp do mety - mogła by ona bardzo szybko zagościć w waszych dzielnicach zwł dlatego - że gdy weźmiesz ją raz , masz tak niesamowite ciśnienie na więcej, że po prostu musisz to kupić. Żaden inny narkotyk nie spowodował u moich szczurów labolatoryjnych takich efektów "muszę przyjebać albo mnie rozjebie" po prostu żaden! Po mefie występuje "chęć" dorzutki ale jak przetrwasz te pare-naście minut to dasz rade. Po Meth to jest już zupełnie inna bajka.
Dla osób kochających odlot - mógłbym to polecić nic lepszego ( wg mnie ) nie ma na rynku od Meth. Z drugiej strony polecam branie b-k ( o ile branie czegokolwiek można polecać ), bo z tego da się wyjść, z Meth możesz walczyć ale może byćz tym duży problem.
I jeszcze kończąc "kumulowaniem się w organiźmie" tak meth sie bardzo kumuluje w organiźmie oraz jest bardzo toksyczny - jest to jeden z nielicznych narkotyków tak dokładnie przebadany w owych dziedzinach jest tego od groma w internecie, natomiast wg mojej subiektywnej opinii - b-k siadają na organizm bardziej od Meth mimo, iż nie ma na to stosownych dowodów i szczegółowych badań tak jak w przypadku Meth. Moja opinia wynikła ze spostrzeżeń organizmów szczurów labolatoryjnych, które przetrwiły juz cała tablice mendelejewa i wiedzą co dobre a co bee
jestem bardzo ciekaw wyników alfa vs meth i 2 miesiące jazdy codziennej ( z jedzeniem o ile będzie to możliwe ) ... coś czuje, że po alfie skutki uszkodzenia ciała były by nieodwracalne w porównaniu do meth
edit proszę o scalenie - mój błąd
eliot pisze:Zgadzam się w całej rozciągłości,poza momentem jak piszesz o tym że jeśli osiedlowe ćpuny chcą czegoś mocniejszego niż osiedlowa amfa to biorą jakiś tam "kryształ",beta-keton i maja mocny odlot.Nie wiem co masz na myśli bo alfa czy pentedron według mnie do dobrej fety mają się nijak,no chyba że do 10% osiedlowej,ale ja mam na myśli prawdziwą amfe.
O paleniu zielska i pixach nie wspominam nawet. Nawet koko jakoś mi nie podchodziło - i nie to że shit, bo moich kompanów po szczurkach z tego samego worka jebało konkretnie. I generalnie żaden z tych dragów mi jakoś nie podszedł tak, żebym się ciśnieniował - o wjebaniu nie mówiąc. No może poza amph która mi wyjątkowo pasuje, ale wykańcza tak fizycznie i psychicznie że właściwie brałem na sportowo a poźniej to i raz na rok. Natomiast tydzień temu, co tam już pisałem wcześniej, przejarałem sobie 1g dobrej meth i powiem Wam, że mimo iż żadną euforią nie srałem, to było bardzo miło i (tak speedowo ale w zupełnie innej formie)
Cały ten tydzień czekałem na dostawę i żęby sobie przyjebać !! Właściwie to mało o czym innym myślałem. No nigdy tak nie mialem (może kiedyś dawno z amph). I właśnie poleciało 100 sniff i 100 we fajeczce sie waporyzuje :-D I kuźwa to, że mam jutro jakieś poumawiane spotkania itp to w tym momencie głęboko mam gdzieś. Wydaje mi się, żę jak nie zaliczę niezłej zwały połączonej z jakąś ostrą psychozą to szybko mogę z tym nie skończyć
Tak że coś w tym drugu jest takiego diabelskiego. No i to "not even once" jakby prawdziwe :)
A tym czasem chill :diabolic:
Dodano akapity -- 909
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.