Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
ja ostatnio zamówilem po dosc dobrej cenie, wziąłem kilka dni temu i poza efektem odcięcia i braku jakiejkolwiek koordynacji ruchowej to kazdy inny efekt był inny niz mialem wczesniej
zero czyszczenia głowy, chęci ogaru, jakis głebszych przemyslen itd
z tego co mi mówiono wyglądalem jakbym wpieprzyl za duzo Acodinu
jakby mi ktos prąd odciął i nie było to przyjemne. dawka raczej standardowa w granicach 80-100mg donosowo
curious, zależy co chcesz osiągnąć. w moim przypadku ten mix to był jedyny raz kiedy mefedron mi podszedł, a nawet bardzo dużo mi pomógł poukładać w głowie.
Co do reliefów, jeśli po dostatecznej dawce skupisz się, to je dostrzeżesz. Zależy jakie masz ściany. :cheesy:
A myślałem że dysocjanty nie generują wizuali.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Dersu Uzala, co do takich wizuali na ścianie jak opisałeś to bardzo często po peaku takowe efekty miewałem. opisywałem kiedyś w tym wątku co mi się po MXE dzieje z wizją. cieszę się, że nie tylko mi dane jest odczuwanie tak fascynujących tripów.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.