Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 77 / 11 / 0
Policja nie czai się pod paczkomatami. Czyli np. kiedy zorientują się, że przysyłka zawiera narkotyki, to nie wysyłają policji pod paczkomat. Raczej dostajesz pismo, że paczka została przechwycona i masz iść się zgłośić na wyjaśnienia.

Jest znany jeden przypadek kiedy policja czekała pod paczkomatem i jest to wyizolowany incydent. Wg informacji, pacjent regularnie odbieral dopalacze i byl znany policji. Normalnie wracal z paczkomatu i go trzepneli po drodze. Mieli informacje, że zamawia przez paczkomaty.

Większość przesyłek z dopalaczami przychodzi zza granicy. Dlatego są rekwirowane przez Urząd Celny. I od nich się dostaje wezwanie.
  • 564 / 52 / 0
Colour pisze:
Zgadzam się z @up.
Szansa zatrzymania pod paczkomatem jest zerowa, jedynie mogą w sortowni pake podjebać i wysłać wezwanie, tyle.
A u mnie wręcz przeciwnie. Jest bardzo wąskie grono osób które zamawia RC do mojego miasta (90k ludzi) a mimo to pod KAŻDYM paczkomatem raz na parę h jakiś patrol zrobi sobie przerwę siedząc w samochodzie i obserwując. Wiem to z relacji znajomych i codziennie sam widzę to na oczy wychodząc do pracy/etc. Poza tym sam robiłem 'wywiad' przed decyzja na ktory zamawiać i w jakich godzinach najbezpieczniej podbierać. Pod jednym stoją 24/7 i legitymuja kapturowcow którzy coś podbierają.
Predzej martwy niz slaby
  • 62 / 9 / 0
Właśnie gościu napisałeś kiedy paczka nadana, kiedy zatrzymana w oddziale, na jaką kwotę i że miałeś nielegal na chacie. Sami się prosicie o przypał czasami. Spodziewaj się smutnych panów, to że nie ma ich w ciągu kilku dni nie znaczy że się nie zjawią.

Jak była afera z wilczurem to też wizyty smerfów i wezwania miały miejsce nawet kilka miechów po wszystkim.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 2 / 1 / 0
Tak, zgadzam się z powyższymi odpowiedziami, wysyłają wezwanie jeśli ustalą odbiorcę - jeśli wie co się mówi, konsekwencji brak.

A swoją drogą - teraz 90% zakupów online to wałki, może ktoś polecić legit sklep RC priv? Będę wdzięczny.

Pozdrawiam
  • 1 / 1 / 0
Wydaje mi się że teraz głównie handel idzie przez telegrama czy innego wickr'a ew. Signala?
Same paczkomaty nie są chyba problematyczne, nr tel nierejestrowany, fake mail i reszta danych, płatność przez blik na bankomat albo inne btc opcje i jedyne co może pójść źle to ze strony wysyłającego...

Osobiście miałam raz sytuacje zimą, że pojawiło się info na telegramie że gość się zawija, ostatnie paczki wysyłał i usuwa kanał i wszystkie ślady. Następnego dnia dostałam maila od paczkomatow czy przesyłka nr xxxxx jest moja ponieważ potrzebują informacji czy na paczce była etykieta, co było zawartością i jak było to zapakowane.

Nie zgłosiłam się w tej sprawie bo może i był to magiczny zbieg okoliczności ale wolę być stratna te 800zl niż tłumaczyć sie smutnym panom na zapyziałej komendzie...

Poza tym 1 przypadkiem nie miałam żadnych problemów z takimi zamówieniami. Ofc trzeba patrzeć u kogo się zamówienie robi, jakie LC i czy ogólnie sprawia wrażenie odpowiedzialnej osoby xd
  • 6 / 2 / 0
Witam ma ktoś jakieś info na temat /cut/? Złożyłem zamówienie,zapłaciłem był kontakt dopóki nie zrobiłem przelewu.Mam nadzieję,że to nie wałek

Zero dawania kontaktów ani maili. Wycięto /909
  • 3455 / 726 / 9
Wałek 100%.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 6 / 2 / 0
Panowie o co tu chodzi? Ładna strona ludzie komentują na stronię.Sa tez inne.Ludzie tu też piszą,że zamawiają z neta i co teraz?
  • 4920 / 859 / 0
Kurwa nie wierzę że można na taki śmierdzący scam się dać nabrać :korposzczur:
  • 6 / 2 / 0
Ludzie piszą,że zamawiają z neta i to nie jeden,a pierwsza strona co się wyświetla to wałek??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.