Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 356 / 0
Jak to jest z psychodela i mindfuckiem z 25I? Mozna sie zagubic w myslach, czy raczej wszystko poukladane?
  • 182 / 4 / 0
psychodele oceniłbym na 20% grzybowej mocy
  • 3899 / 242 / 13
A dla mnie to party drug;D cos tam się w bani przewraca ale wszystko na max pozytywne.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 992 / 25 / 0
a ile brałeś? Zajeb 2mg w nos to zmienisz zdanie %-D
  • 174 / / 0
Wildzen pisze:
a ile brałeś? Zajeb 2mg w nos to zmienisz zdanie %-D
a zajeb 4mg na dziaslo , wtedy zobaczysz co to potrafi zrobic z organizmem :)
  • 992 / 25 / 0
A co potrafi? Po 2mg donosowo, urwał mi się film na jakieś 20min, rzygałem i coś cały czas gniotło mi moje wyższe ja glanem. Jak po 4mg dodziąsłowo jest tak samo lub gorzej to po co to brać :D
Zresztą i tak jestem bardzo niewrażliwy na tego nboma tą metodą podania, po 2mg z cyklo nie czuje nic prócz bólu stawów i jakiegoś tam mrowienia w dłoni.
  • 182 / 4 / 0
dwa razy 1mg i.m. w ośmiodniowym odstępie czasu. spadku mocy spowodowanego tolerancją nie uświadczyłem.
nie polecam takich dawek, nieogar straszny ale o badtripa ciężko bo substancja otępiająca i nie sięgająca głęboko do podświadomości.

za każdym razem po zarzuceniu 25i miałem ból karku w okolicy szyi, też tak macie?
  • 703 / 40 / 0
A propos "przewracania w bani", tu jest ciekawy artykuł: http://www.adelaidenow.com.au/news/sout ... 6472672220
Wiadomo, może gościu miał już wcześniej popierdolone w głowie, ale... może faktycznie te substancje są w stanie doprowadzić do niebezpiecznego mindfucku.
  • 208 / 4 / 0
A może nie wiedział co, a może miał złe s&s a może coś am innego. Psajko potrafia wyciagnać z głowy różny syf. 99,(9) % ogarnia i planuje tripy. Nie wiemy i się już nie dowiemy co się stało, jednak pewni być możemy, że media zrobià z tej historii ucztę.
  • 2 / / 0
Właśnie przeczytałem w FAQ, że nie wolno tego łączyć z inhibitorami MAO, przed chwilą zjadłem dość pieprzny posiłek i popiłem mrożoną herbatą, czy to się jeszcze klasyfikuje jako "miks", czy mogę zarzucać w spokoju?
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.