Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 618 / 10
Sniffem strasznie siada na oddech i daje znikoma rekreacje, przynajmniej mi, nie polecam tego RoA
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 94 / 3 / 0
Wapo z a-pihp w rozsądnych dawkach?
  • 394 / 10 / 0
W małych dawkach świetnie nadawała się do pracy fizycznej, miło wspominam.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1075 / 124 / 3
Biore po 60 mg PO i 15 min trzyma i się chce spać i nie że pojawia się senność tylko muszę się położyć.
  • 2897 / 618 / 10
20 lutego 2018STR88 pisze:
Dobra, te problemy z żołądkiem to chyba niepowiązane.
21 lutego 2018LiquidStranger pisze:
Też miałem podrażniony żołądek po MDPHP

Białe/żółte stolce, sraka, ogólnie nie za fajnie. Swoje mogła zrobić grypa żołądkowa i małe przerwy między furaniem na początku stycznia, aczkolwiek dopiero umiarkowana pauza od stimów reguluje jelita
Dobra, po długim czasie testowania tej substancji stwierdzam, że jest przeczyszczająca xD
  • 480 / 15 / 0
23 marca 2018Wincent pisze:
Biore po 60 mg PO i 15 min trzyma i się chce spać i nie że pojawia się senność tylko muszę się położyć.
bardziej wygląda na problem z ciśnieniem, niż sennością. jesteś pewny sortu?
Król Jest Tylko Jeden
  • 1075 / 124 / 3
Sortu od vendora nigdy się nie jest pewnym ;-) Mam od jednego z większych vendorów na polskim rynku. To drugie zamówienie chyba tej samej partii (wersja powder ale to chyba to samo co crystal bo i w prochu są grudy) moc cały czas mniejsza ale takie coś jak opisałem to nowość dla mnie.
  • 2897 / 618 / 10
Jeśli mowa oosortach z kosmosu to chyba w ogóle te sorty są średnie.

Mocne macie po tym filmy w głowie? Ja czytałem posta znajomej na fejsie nie bardzo go rozumiejąc, ale czytałem go dalej, aż nagle się zorientowałem, że siedzę na kiblu i patrzę w żarówkę %-D
  • 161 / 5 / 0
o to grubo z tym fejsem w żarówce.

te mdphp jest hujowe ew bardzo srednie.
  • 2897 / 618 / 10
Nie no, takie psychozy są nawet ciekawe %-D
Chuj, domawiam ostatni gram i robię przerwę od MDPHP na dłuższy czas.
Dostałem sporo tego za darmo ale mi się rozjebało ;_;
Jeszcze myślę spróbować tego i.v., podobno wjazd nieziemski.

W ogóle czas na tym zapierdala serio nieziemsko szybko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.