Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Doleję jeszcze 1,5 i zobaczymy razem wyjdzie około 8 + dwa piwa, jutro opiszę czy umarłem.
26 marca 2019artur019 pisze: Jakie dawki tego w ogóle działają?
Psychonaut podaje że 1.5ml jest pomiędzy common a strong. Tak jest rzeczywiście?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Poleciało 3ml najpierw, potem 3, ale byłem na trampku to nie wyczułem działania.
Rano 4 na pusty bebech i szału nie ma.
10ml to za mało na testa.
Widzę dużo podobieństw do GBL, właściwie to jest praktycznie takie samo działanie tylko mniej wixowe, a bardziej użyteczne. No i trwa dwa razy dłużej.
Tak samo come up jest ze 2-3 razy dłuższy. Zaczęło wchodzić po 15minutach i w pełni było wczytane po 75minutach.
Nawet spoko rzecz, ale w ogóle nie ciągnie mnie do powtórki. Pewnie w dawkach typu 1.6ml bardzo skraca czas zasypiania a 1.0-1.2ml może mieć fajny, 3-4 godzinny efekt przeciwlękowy. Ciekawostka taka.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mam takie same spostrzeżenia. ;)
Ja tam sobie odpuszczę.
Tolerka musi spaść.
Nie ma sensu tyle lać.
Dawkowanie BDO jest 2 razy wyższe, działanie 2 razy dłuższe.
A ta różnica między 1.8ml na pusty i 2.0ml na prawie pusty była niewyczuwalna w efektach pozytywnych. Taka sama intensywność.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.