Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 948 / 279 / 2
1,5 to u mnie będzie pomiędzy low i moderate, ale powyżej tego nie ma "mocniej", dziwna substancja. Nie mam tej senności i odciny, ale tego nie miałem też przy gieblu więc może nie jestem dobrym przykładem.

Doleję jeszcze 1,5 i zobaczymy razem wyjdzie około 8 + dwa piwa, jutro opiszę czy umarłem.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1882 / 203 / 0
26 marca 2019artur019 pisze:
Jakie dawki tego w ogóle działają?

Psychonaut podaje że 1.5ml jest pomiędzy common a strong. Tak jest rzeczywiście?
2-2.5ml na rozruch można walić bez strachu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 948 / 279 / 2
No dobra, zjadłem całą próbkę plus 3 piwa. Szału nie ma.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
jak u was z libido po BDO?? po GBL bylem demonem 😂 jak spraea sie ma przy BDO? porownywalnie? chodzi o poped i caloksztalt zieazany z seksem .wiem ze niejest tak samo jak na gblu ale czy dziala wogule w sferze erotycznej?dzieki jesli ktos sie wypowie
  • 5980 / 1234 / 43
Ja tak samo.
Poleciało 3ml najpierw, potem 3, ale byłem na trampku to nie wyczułem działania.
Rano 4 na pusty bebech i szału nie ma.
10ml to za mało na testa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1628 / 199 / 0
To ja chyba jakiś super podatny jestem na tą substancję. Dobrze że nie polałem 2.5ml bo by mnie odcięło. 2ml podziałały jak takie 1.7-1.8 G. Nawet złapałem jednego czy dwa nody.

Widzę dużo podobieństw do GBL, właściwie to jest praktycznie takie samo działanie tylko mniej wixowe, a bardziej użyteczne. No i trwa dwa razy dłużej.

Tak samo come up jest ze 2-3 razy dłuższy. Zaczęło wchodzić po 15minutach i w pełni było wczytane po 75minutach.

Nawet spoko rzecz, ale w ogóle nie ciągnie mnie do powtórki. Pewnie w dawkach typu 1.6ml bardzo skraca czas zasypiania a 1.0-1.2ml może mieć fajny, 3-4 godzinny efekt przeciwlękowy. Ciekawostka taka.
  • 3119 / 1072 / 0
mi też odpowiada działanie butanediolu. mniej zabawowy, a bardziej przeciwlękowy. dobry środek usypiający. GBL był dużo bardziej euforyczny, ale działa krócej. ja po polewce giebla efekt czułem już po 10 minutach, a tutaj dopiero po pół godziny zaczęło działać wyczuwalnie. zaletą BDO jest brak zapachu oraz smaku. w porównaniu z GBL bardziej upaja, działanie giebla było bardziej klarowne. butanediol nie podnosi również tak bardzo libido. jeśli chodzi o odbiór muzyki to słucha się lepiej, ale nie tak dobrze jak po GBL. moim zdaniem fajny środek, dobry substytut. ma swoje wady, ale i wiele zalet. myślałem, że będzie gorzej. może służyć doraźnie jako środek przeciwlękowy, gdy nie można sobie pozwolić na benzodiazepiny. w przypadku giebla było podobnie, ale mankamentem było to, że trzeba było często polewać, a poza domem nie zawsze są do tego warunki. trzeba będzie się pilnować, bo podobno BDO jest szkodliwy dla organizmu. mimo tego jest to przyjemny środek, który sprawdzi się w wielu sytuacjach. no i coś nowego w CV się pojawiło również. %-D :ghb:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1628 / 199 / 0
@przodownik

Mam takie same spostrzeżenia. ;)
  • 5980 / 1234 / 43
Najbardziej to zamarzanie wkurwia...
Ja tam sobie odpuszczę.
Tolerka musi spaść.
Nie ma sensu tyle lać.
Dawkowanie BDO jest 2 razy wyższe, działanie 2 razy dłuższe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1628 / 199 / 0
W ogóle podchodząc drugi raz do testów z mniejszą ilością bo 1.8ml ale wypitych na poranny, pusty żołądek... Doświadczyłem 8 godzinnych mdłości a zjedzenie czegokolwiek było męczarnią aż do wieczora.

A ta różnica między 1.8ml na pusty i 2.0ml na prawie pusty była niewyczuwalna w efektach pozytywnych. Taka sama intensywność.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.