Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Doleję jeszcze 1,5 i zobaczymy razem wyjdzie około 8 + dwa piwa, jutro opiszę czy umarłem.
26 marca 2019artur019 pisze: Jakie dawki tego w ogóle działają?
Psychonaut podaje że 1.5ml jest pomiędzy common a strong. Tak jest rzeczywiście?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Poleciało 3ml najpierw, potem 3, ale byłem na trampku to nie wyczułem działania.
Rano 4 na pusty bebech i szału nie ma.
10ml to za mało na testa.
Widzę dużo podobieństw do GBL, właściwie to jest praktycznie takie samo działanie tylko mniej wixowe, a bardziej użyteczne. No i trwa dwa razy dłużej.
Tak samo come up jest ze 2-3 razy dłuższy. Zaczęło wchodzić po 15minutach i w pełni było wczytane po 75minutach.
Nawet spoko rzecz, ale w ogóle nie ciągnie mnie do powtórki. Pewnie w dawkach typu 1.6ml bardzo skraca czas zasypiania a 1.0-1.2ml może mieć fajny, 3-4 godzinny efekt przeciwlękowy. Ciekawostka taka.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mam takie same spostrzeżenia. ;)
Ja tam sobie odpuszczę.
Tolerka musi spaść.
Nie ma sensu tyle lać.
Dawkowanie BDO jest 2 razy wyższe, działanie 2 razy dłuższe.
A ta różnica między 1.8ml na pusty i 2.0ml na prawie pusty była niewyczuwalna w efektach pozytywnych. Taka sama intensywność.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.