Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Spulchniaczom, zamulaczom dziekujemy ;)
A co do trego ,ze GBL poteguje emocje, owszem.... Ale po GBL zawsze ma sir wyjebane, po tym na rynku obecnym to jakas czarna komedia ;)
Doly podczas dzialania.... Albo hustawki nastrojow niczym na odstawce.... Niewyobrazalnie krotki czas dzialania. Po odstaniu calosci w -20 ,z gory dzialanie dziwne (zrenice na maxa poszerzone), ze srodka najlepsze (typowo GBL) z dolu czuc i to i to (a na dodatek cos sie krystalizuje)....
Jebac ,dam wam adres w dziale sprzedawcow do jakiegos zagramanicznego tylko wroce z arbajtu ;)
Pierdolcie naciagaczy. Bo GBL wali maslem, po prostu wali gieblem, a wpadlo mi wczoraj w lapy pjurrr BDO...... (Pochodzenie czechy) i myslcie co chcecie ale tylko smiac sie idzie z samego siebie ,wlasnej glupoty ;)
Chce pomoc troche ruszyc ten rynek ,bo to jest jakas jego parodia na chwilę obecną.... Kazdy nawet ze swiezakow w gieblu lapie sie tu i pisze ,ze sie nie zna ale cos nie tak.... Ale ciekawe kiedy komus padna bebechy od tego ustrojstwa (chyba malo kto trzyma diete tu na forum)
W moim ostratnim dniu ciagu na tych ustrojstwach ala GBL bylem caly zolty, oczy pomaranczowe i to przy diecie oraz sporcie ktorego musialem zaprzestac ,bo GBL nie byl GBL (syf na syfie ,wydolnosc na maxa w dol ,nie musze pisac ,ze po GBL bylo odwrotnie;))
Pzdr
"Proszem Paniom ,proszem Pana"
Aaaa i zeby ktos sobie nie pomyslal ,ze zrobi furore na pl rynku ,zagraniczny malymi ilosciami operuje ,takze rynku nikt nie podbije chocby chcial ;)
Pozdrawiam.
Jeżeli jest tak, jak mówisz - myślę, że każdy z chęcią sprawdzi jak bardzo jest w ch*ja robiony. Ja też.
I byłby to przez lata przewrót na forum, na moje oczywiście.
Zgodnie z resztą z ideą harm reduction.
Czekaj, czekaj - z dołu się krystalizuje?
http://talk.hyperreal.info/kwas-hydroks ... 28349.html - sugestia pierwsza.
Poza smakiem (i ceną?) wszystko by grało.
Z góry źrenice duże?
Na razie nie znalazłem sugestii, ale poważnie duże źrenice nie są cechą GBL? To mnie zaskoczyłeś, aż zacznę poszukiwania.
E: Kasuję niepotrzebny syf.
E2: Z tą wydolnością, w sumie też masz rację - w obliczu ciągu spadła drastycznie. Co na początku butli obfitowało wręcz w nadsiłę, a teraz mięśnie krzyczą podczas wysiłku. A i psychika na wyprawy wybierać się nie chce, bo shot goni.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Cheshire Cat ❤
a) Xyrem + dawka poranna (Od 24 do 12, dawka łączna 8-10g):
---- w dzień roboczy ----
noc 2-3g
noc II 2-3g
rano 2g
przed południem 2g
---- w dni wolne ----
noc 2-3g
noc II 2-3g
rano III 2g
rano 2grano 3g
rano II 2g
przed południem 2g
przed 14 2grano 3g
rano II 2g
przed południem 2g
przed 14 2gZ tego co zrozumiałem to używasz tego podczas pracy. Czy ludzie którzy z tobą pracują nie zauważyli że jesteś pod wpływem "czegoś" ? No bo w sumie jeśli to działa jak alkohol no to chyba coś powinni skapować ?
To zależy od zachowania, jak ja cichy z natury zaczynam być bardziej towarzyski i zachowuję się głupio to wiadomo
Duży wpływ ma kontrolowanie nad samym sobą i najważniejsze od dawki, a zdarza się nieraz mocniejsze walnięcie od 1.6 niż od takiej dawki 1.8 :old:
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.